Grunner for Poor gass kjørelengde

En bilens gass kjørelengde kan bli negativt påvirket av mange forskjellige kjøretøy, både fra motor og ikke-motor relatert. Alle kjøretøy system abnormitet som resulterer i et hardere arbeidsmiljø og mindre effektive kjøretøy kan negativt påvirke gass kjørelengde. Det som følger er en kort liste over de vanligste årsakene til dårlig gass kjørelengde. Lav Vehicle Tire Pressure

Et kjøretøy som har dekk med lavt dekktrykk opplever økt road motstand og dra under kjøretøy drift, en tilstand som litt øker motorens arbeidsbelastning og drivstofforbruk, noe som resulterer i dårlig gass kjørelengde .
Bad gnist plugger

Bad eller feil motor tennplugger negativt påvirke bilens motor forbrenning, som fører til utilstrekkelig eller unormal motorsylinderen avfyring som fører til motor ineffektivitet, som til slutt fører til dårlig gass kjørelengde.
Dirty Air Filter

Et skittent luftfilter begrenser luftstrømmen inn i bilens motor, som i sin tur negativt påvirker motor forbrenning og motorytelse. Begrensede motor luftmengde gir en høyere andel av drivstoff inn i en motorens sylindre, en tilstand som fører til dårlig gass kjørelengde.
Bad oksygensensorer

Motor oksygen sensorer er kritisk for optimal motorytelse og luft /drivstoff blanding forholdstall. Bad oksygen sensorer kan forstyrre normal motor forbrenning av negativt påvirker bilens luft /drivstoffblandingen ratio, en tilstand som fører til dårlig motorytelse og dårlig gass kjørelengde.
Defekt Fuel Injector

En defekt motor drivstoff injektor, særlig en som lekker drivstoff eller injisere for mye drivstoff inn i et bilens motor, kan forstyrre motorens ytelse og føre til dårlig gass kjørelengde. Noe unormalt til en motor innsprøytningssystem har tilbøyelighet til å negativt påvirke gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63968.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer