Slik feilsøker en Rear Brake Light

En sjåfør er ansvarlig for alle juridiske krav i en bil på en offentlig vei. Hvis bremselysene ikke fungerer, kan en politimann stopper bilen og utstede en advarsel for å gjøre reparasjon innen en gitt frist. Før det skjer, feilsøke en bakbremsen lys selv og muligens spare på bilverksted. Det kan være enkelt å finne ut hvorfor tråkke på bremsepedalen ikke gjøre pære lys. Fikse problemet kan bare kreve felles deler tilgjengelig på stoff butikker, dagligvarebutikker og bildeler kjeder. Ellers kan ledningene må kontrolleres gjennom hele kretsen. Du trenger
Owners manual
Vehicle monteringsanvisning
Phillips skrutrekker eller stjerne-nøkkelen satt
Mulig ny pære og /eller sikring
Spänningsprovare
Ekstra kabel (12 til 20 tommers lengde)
Vis flere instruksjoner
en

Se på skjermen. Be en hjelper til å tråkke på bremsepedalen mens du sjekker lysene fra baksiden. Hvis ingen lamper lyser, sjekk sikring som kobler bremselysene. Eierne manualen viser plasseringen av sikringsskapet og hvilken sikring er for bremselysene. Trekk ut sikringen og se på ledningen i den sentrale vinduet. Dersom ledningen er ødelagt, må du skifte sikring. Kontroller at den nye sikringen er ikke blåst, og bærer samme strømstyrke.
2

Vær oppmerksom på lysene som er ute, hvis noen jobber. Problemet kan bli kurert ved å erstatte pære i en bremselys som er ute. En utbrent pære har en ødelagt glødetråd og en mørk brun flekk på den ene siden. Sjekk brukermanualen for bulb-type.
3

Sjekk kretsen om erstatning pærer og sikringer ikke gjenoppretter lysene. Finn koblingsskjemaet i bilen monteringsanvisning. Kretsen for bremselysene går fra batteriet til sikringen, til fotpedalen, til en forbindelse plugg, til lysene. Kretsen må sjekkes med en volt tester på alle punkter.
4

Kontroller batteriet og lyset på din volt tester. Vri tenningsnøkkelen langt nok til å aktivere de elektriske systemene. Slå på lyset for å se etter batteristrøm. Hvis batteriet har strøm, UES det å sjekke volt tester. Sett den sorte ledningen (bakken) fra volt tester på minuspolen. Trykk kort på den røde tester lys på den positive terminalen. Lyset på volt tester skal blinke lyst.
5

Test ledningene til sikringen. Klippet jordledningen til solid metall nær sikringen. Trykk lyset tips til begge sider av sikringen. Begge skal lyse testeren. Hvis ingen side lys, er ledningen mellom batteri og sikringer dårlig. Hvis bare én side lys, er sikringen gått.
6

Test bryteren og ledningen. Trykk lyset spissen av testeren til begge terminalene på bremsepedalen bryteren uten å legge noe press på pedalen. Man bør bære makt og den andre ikke burde. Når både showet strøm, bryteren fast og bremselysene er alltid på. Hvis ingen viser makt, er ledningene mellom sikring og bryteren dårlig. Nå sjekke begge bryter terminalene når pedalen trykkes inn. Begge sider skal lyse testeren. Hvis ikke, er bryteren dårlig.
7

Kontroller tilkoblingen plugg. Trekk ut tilkoblingen og refererer til bilen for å identifisere bremselys wire. Trykk på tester lys på bremselys ledningen på den indre kontakten på batterisiden. Hvis testeren lys, er kraften flyter til dette punktet. Hvis ikke, er ledningen mellom pluggen og pedal bryteren dårlig.
8

Kontroller stikkontakten. Plugg inn støpselet og fjerne pære. Trykk på kontakten inne i kontakten. Hvis testeren lys, er kontakten bra. Stikkontakten og ledningen som går til pluggen bør byttes ut om testeren ikke lyser.
9

Sjekk pæren med jordledningen. Pæren må være i sokkelen. Jordledningen kjører til kontakten skal være sort eller brun. Stab testeren gjennom isolasjonen. Hvis testeren lys, er pæren bra. Skift ut pæren hvis det ikke lyser.
10

Sjekk jordledningen. Fjerne noe av isolasjonen rundt jordledning. Vri en ende av ekstraledningen rundt den eksponerte jordledning. Trykk den andre enden til et solid stykke metall. Hvis bremsen lyser, er jordledningen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63937.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer