Feilsøking av en Jeep Wrangler Engine

De vanligste problemene med Wrangler oppstå med datastyrte enheter og lett reparerbare komponenter. De fleste av problemene i dagens biler er datamaskinen relatert. Datamaskinen holder en oversikt over slike feil i minnet, og vil vise disse feil i form av et kodet tall. Dette nummeret kan nås og konvertert til et språk med en kode skanner og en kode identifikasjon bok. Du trenger
OBS kode scannerVoltmeter
Vis flere instruksjoner
Ingen Start-
en

Sjekk ut batteriet med et voltmeter. Batterispenningen skal være 12,5 volt. Hvis det viser mindre enn riktig spenning, hoppe starte bilen, hvis mulig. Hvis bilen ikke vil hoppe-start, lade batteriet og prøv på nytt. Hvis batteriet ikke vil ta en kostnad, må den skiftes. Når bilen kjører, sjekke batteriet for en kostnad fra dynamo. Spenningen på batteriet med motoren i gang bør være 14 til 14,8 volt. Hvis det er under 13,8 volt, vil dynamoen må erstattes. Batterier normalt aldri dø raskt. Vanligvis en celle går dårlig første og batteriet kan fortsatt ha 12,5 volt, men ikke nok strømstyrke til å starte en bil. Det samme gjelder for dynamoen - med en diode ut, vil strømstyrken og spenningen synke
2

Sjekk batteripolene for slark og korrosjon.. Mens sjekke batterispenningen, har en medhjelper vri om nøkkelen og prøver å starte bilen. Med nøkkelen i "start" lese batterispenningen, som skal være ikke mindre enn 10,5 volt. Hvis den er lavere, det er en dårlig celle i batteriet som må byttes ut. Hvis spenningen forblir den samme og starteren engasjerer seg ikke, sjekk spenningen på den store positive kabelen på starteren. Hvis det ikke er noen spenning, er ledningen fra batteriet til startmotoren dårlig. Hvis det er spenning, går du til neste trinn.
3

Sjekk hovedsikringene i sikringsskapet og relé boksen på førersiden fender godt. Hvis sikringene er gode, sjekk stafetten. Trekk i stafett ut og med nøkkelen av og kontroller for strøm på en av terminalene på stafettlaget plugg. Hvis det er strøm, vri om nøkkelen på og har en hjelper holde den i "start" posisjon mens pluggen er sjekket for en annen terminal å ha makt. Hvis ingen makt, det er et problem med tenningslåsen eller sikkerhetssystemet. Hvis det er strøm i den andre terminalen, så sjekk den lille ledningen på startsolenoiden for strøm når nøkkelen er i "start" posisjon. Hvis det er strøm, så starteren er dårlig.
Motoren dreier men starter ikke
4

Trekk en tennplugg ledning, setter en test tennpluggen inn ledningen og legg den mot blokken for en god grunn. Slipp tennpluggen og har en medhjelper prøve å starte motoren. Se tennpluggen for en gnist. Hvis det ikke er noen gnist, er en tenning problem. Hvis det er en gnist, installere tennpluggen. Hvis ingen gnist var til stede, vri om nøkkelen på og sjekke spolen for strøm på en terminal. Sjekk det motsatte, negative terminal for makt til å svinge som i en driftssyklus når starteren er innkoplet. Hvis det viser en svingning, er spolen dårlig. Hvis det ikke er noen svingning, er det et problem med utløsning av spolen. Kontroller sveiv posisjon sensor for et signal. Sveiv sensoren er plassert i toppen av overføring bjelle boliger på førersiden.
5

Sjekk bensinpumpen sikring og relé samme måte som du gjorde med starteren. Hvis disse er god, finn drivstoff Schrader ventil på drivstoff rail på toppen av sprøytebrukere. Bruk en liten skrutrekker og skyv inn på Schrader mens en hjelper blir nøkkelen på. Hvis drivstoff trykket er til stede, sjekk injektorer neste. Hvis det ikke var drivstoff press, er drivstoffpumpen defekt.
6

Trekk den elektriske kontakten ut av drivstoff injektor og sjekk for strøm på en terminal med nøkkelen på. Sondere begge polene samtidig og se etter et vekslende bakken eller en driftssyklus som starteren er innkoplet. Hvis det ikke er strøm til drivstoff sprøytebrukere, sjekk sikring. Hvis det var strøm og ingen driftssyklus, datamaskinen injektoren driver kretser er feil. Dette er under forutsetning av at det ikke var noen check engine lys på. Hvis check engine lyset var på, går du til neste trinn.
7

Plug koden leseren inn i OBD II porten under førersiden instrumentpanelet og vri nøkkelen til "run" (holde motoren av). Trykk på "read"-knappen, og leseren vil avhøre datamaskinen, og den vil svare med en kode nummer.
8

Skriv inn 4-sifret nummer ned og bruke koden tolkning arket som følger med kode leseren til å referere koden. For eksempel, hvis det står at den sveiv vinkel sensor er dårlig, styrer dette tidspunktet av gnist ved å gi en referanse til datamaskinen til øvre dødpunkt på nummer 1 sylinder. Hvis datamaskinen ikke ser dette signalet, vil det ikke fyre av tenningen. Det er mange ting som vil hindre en start, og alt som maskinen opererer vises. Hvis ingen koder er til stede, kan det føre til en ikke start tilstand, bilen bør tas til en butikk for en komprimering test og en mer avansert diagnose som kan gjøres hjemme uten nødvendig (dyrt) utstyr

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63903.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer