Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Jeep Grand Cherokee

De støtdempere i din Jeep Grand Cherokee tjene til å redusere virkningen av humper, og dermed gi en jevnere kjøring. I en støtdemper, blir hydraulikkvæsken ledes gjennom stempelets små hull. Hullene er så små at de bremse stempelet nedover, og derved minske fjær og bevegelsen. Les videre for å finne ut om de sjokkene i din Jeep Grand Cherokee må byttes. Du trenger
Dynamometric teste maskinen
Helper
Vis flere instruksjoner
en

Note hvordan jeep oppfører seg når du bruker bremsene, slå et hjørne eller akselerere . Vær oppmerksom på eventuelle vibrasjoner, samt hvordan bilen fungerer når du kjører på en våt overflate eller støter på sterk vind fra siden. Hvis ytelsen er dårlig i disse forholdene, kan det hende du trenger nye sjokk.
2

Bruk en dynamometric teste maskinen for å finne ut om suspensjon er symmetrisk, og for å finne suspensjonen er minimum dynamisk støtte kraft. Disse teste maskinene varierer, så sørg for å konsultere instruksjonene som følger med maskinen du bruker.
3

Se på sjokk å se om du kan finne noen observerbare feil eller bekymringer. Kontroller festene for sjokk å se om de er ødelagt eller svak, og se etter korrosjon. Finn støtdemper selv å avgjøre om kroppen av den er deformert på noen måte.
4

Finn ut om det er noen oljelekkasje. Se også på montering busker, for å se om de er sprukket eller deformert. Sjekk stempelkjeppene i sjokk, hvis du ser noen korrosjon, er det på tide å erstatte sjokk. Korrosjon vil skade pakningene og forårsake olje å lekke.
5

Vær oppmerksom på uvanlige lyder når du bruker pausene eller akselerere. Du kan høre rasling eller bumping lyder når du kjører. Finn ut om kilden til støy i front eller bak. Hvis du ikke er sikker, har noen tur i baksetet på bilen når du kjører og sammenligne notater.
6

Undersøk dekkene for små konkave bulker som kan begynne å utvikle, eller andre uregelmessige slitasje på dekkene. Dette er en indikasjon på at nye sjokk er sannsynligvis nødvendig på din Jeep Grand Cherokee.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63863.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer