Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Honda Accord

Hvis din Honda Accord er hoppende deg nedover veien, er det sannsynligvis en god tid til å sjekke ut de sjokk og struts. De fleste biler har teleskopiske støtdempere med en spiralfjær og demper festet til toppen. Forsamlingen kalles en Macpherson spankulere og det er avgjørende for din bæresystem. Du trenger
Bil jack
Jack står
Stikknøkkel eller luft skralle
Vis flere instruksjoner
en

Conduct sprett test. En enkel måte å måle ytelsen til sjokk og struts er å bare stå ved siden av et hjørne av kroppen av Accord din, ta tak i kroppen din Honda Accord, og dra den opp og ned et par ganger for å få det spretter.

2

Slipp kroppen og deretter teste dine støtdempere ved å observere hvor lang tid det tar for at bilen skal slutte å bevege seg opp og ned. Det bør bare fortsette å sprette en eller to ganger, og deretter holde seg i ro. Hvis den ikke gjør det, så må du sjekke ut støtdemperen.
3

Jack up Accord og deretter støtte chassis med bukker slik at hjulene henger fritt og din bilen er trygt støttet. Grab en pipenøkkel eller luft skralle å fjerne hjulet og inspisere sjokk og struts.
4

Fjern lug nuts og dekk og så sette dem til side. Se på hub montering og deretter se over det. Du bør være i stand til å se Macpherson spankulere montering og den store spolen under støtdemper.
5

Sjekk for dype bulker, en pitted overflate, og /eller rust på forsamlingen. Hvis du ser olje lekker fra støtdemper, dette er et avslørende tegn på at det må byttes ut.
6

Inspiser festebolter og gummi busker som holder støtdemper på plass. Hvis du kan trekke eller vri og det er noen gi eller bevegelse, så forsamlingen må skiftes. Skifte støtdemper og /eller Macpherson spankulere montering på Honda din er definitivt en jobb for mekaniker som det krever spesialverktøy og litt dyktighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63859.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer