Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Nissan Altima

Dine støtdempere eller Macpherson spankulere montering på din Nissan Altima er en viktig del av bæresystem. Noen gjør har MacPherson foran bare, og andre suspensjon design, for eksempel en multi-link design på baksiden. Bæresystem stabiliserer din Altima og påvirker kjøreegenskaper. Sjekke for å se om du trenger nye er enkelt. Du trenger
Bil jack
Aksel står
Stikknøkkel eller luft skralle
Vis flere instruksjoner
en

Utfør sprett test. Den enkleste og enkleste måten å teste dine sjokk og struts er å bare stå ved siden av foran der du parkerte bilen, ta tak i kroppen, og trekk opp og trykk ned for å få litt fart går.
2 < p> La gå og observere hvor lang tid det tar Altima å stoppe spretter opp og ned. Hvis sjokk og struts er i god stand, bilen skal sprette en gang eller to ganger og deretter gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Hvis det holder hoppende opp og ned, så det er på tide å erstatte sjokk og struts.
3

Sjekk dine sjokk mer grundig. Jekke opp Altima med bil knekt samt bukker å holde kjøretøyet støttet og hjulene henger fritt.
4

Fjern fronten hjulet. Bruk en pipenøkkel eller en luft skralle til å fjerne lug nuts. Over hub bør du være i stand til å oppdage spiralfjærer med spjeldet over den. Se etter tegn på store korrosjon, bulker eller rust på forsamlingen. Hvis du oppdager olje lekker fra støtdemper, er dette et klart tegn på at det må byttes ut.
5

Kontroller festeboltene og montering for bevegelse. Unngå spiralfjær, men prøv å flytte de andre delene. Hvis det er noen gi, da monteringen må skiftes. Endre sjokk og struts på Nissan din er best overlatt til en mekaniker som det krever litt dyktighet og spesielle verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63855.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer