Slik feilsøker Air Conditioning i en VW Jetta

Noen ganger problemer med air condition i en bil kan være en enkel løsning, selv for de av oss som ikke vet noe om biler. Før du foretar et kostbart og tidkrevende tur til forhandleren eller en mekaniker, gi feilsøke problemet et skudd. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå i noen minutter inntil luften avkjøles. Juster klima kontroller. Hvis de synes å fungere fint, men påvirker ikke luften så er det en enkel blåst sikring. Hvis de ikke føle seg i det hele tatt, så er det sannsynligvis kontrollpanelet. Hvis du ikke kan høre normal blåser lyden som følger air condition, så kan det være en ødelagt viftemotor eller vifte.
2

Erstatt den gamle sikringen raskt og enkelt. Finn sikringsboksen i en VW Jetta bak en liten rektangulær trim panel på passasjersiden rett foran der en passasjer ville sitte. Trekk sikringen ut med fingrene og erstatte den med en av samme strømstyrke.
3

Koble den svarte negative batterikabelen før de kommer til kontrollpanelet. Fjern hanskerommet dekselet. Fjern midtkonsollen ved siden av unclipping dekselet caps og fjerne skruene.
4

Trekk ut askebegeret. Skyv askebeger fremover og trekke ut langt nok til sigarettenner-kontakt kan trekkes ut for. Unbolt det. Trekk ut midtkonsollen oppover i løpet girspaken.
5

Skru av hanskerommet. Trekk av trim rundt rattet, og trim rundt varme kontroller. Skru, koble fra og fjerne kontrollpanelet.
6

Fjern den nedre trim fotbrønnen panel på passasjersiden for å komme til viftemotor. Du vil se viftemotor med en gang. Skru den og fjerne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63827.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer