Slik feilsøker det elektriske systemet i en Ford F-Series

Ford F-serien er standard i amerikanske lastebiler. Jo mer populære F-150 kommer med en anstendig elektrisk system, men kanskje de som trenger en heavy duty lastebil som F-250 opplever flere problemer med det elektriske systemet på grunn av strømforsyning krav. Instruksjoner
en

utseende til dynamoen din hvis du starter bilen din gir deg en klikk i stedet for en motor brølende til liv. Imidlertid kan selv en lastebil som starter har dynamo problemer. Sjekk frontlyktene mens pickup går på tomgang, hvis de får svakere, kan det hende du har en løs dynamo belte eller løse forbindelser. Rust påvirker også Ford dynamoer.
2

Har Generic Electronic Module (GEM) testet eller skannet for feilkoder hvis vindusviskerne ikke slå seg på. Dette vil fortelle deg hvor problemet ligger. GEM kontrollerer alle elektriske artikler.
3

Sjekk om du har elektriske problemer etter at din lastebil sitter i regnet. I så fall kan frontruten bli lekker på GEM, som ligger bak passasjeren fusebox.
4

Watch målere på dashbordet når du starter motoren. Hvis det tar målere stund å våkne opp, de er ikke å få sin dose av spenning fra batteriet. Få batteriet kontrolleres.
5

Finn ut om flere elektriske problemer er relatert ved å sjekke batteriet først. Noen ganger, hvis en celle faller i batteriet av en Ford lastebil, går det elektriske systemet floke. Ellers kan problemet ligge i Body Control Module, en klynge eller en klemt ledningsnett.
6

Se om ledning ledere er problemet. Metal tretthet er ikke et vanlig problem i Ford pickup, men noen ganger mye av off-road kjøring kan påvirke wire festepunktene.
7

Bruk Power Distribution Terminal (PDT) hvis du trenger å starte opp maskiner som skaper et stort effektbehov. Ligger ved startsolenoiden, er PDT alltid "hot".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63805.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer