Slik feilsøker Air Conditioning i en Mitsubishi Galant

Ta en sjanse til å prøve å feilsøke problemer med air condition i din Mitsubishi Galant før du gjør en kostbar og tidkrevende tur til forhandleren eller en mekaniker. Noen ganger problemer med air condition i en bil kan være en enkel løsning. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Kontroller at du har de riktige knappene valgt. Det enkle trinn kan avdekke roten av problemet.
2

Juster klima kontroller. Hvis de synes å fungere fint, men har effekt på lufta så problemet er sannsynligvis en enkel blåst sikring. Hvis kontrollene ikke fungerer riktig så problemet er sannsynligvis med kontrollpanelet. Hvis du ikke kan høre lyden som følger slå luften fra lav til høy så problemet er sannsynlig med viftemotor.
3

Finn sikringsboksen i en Mitsubishi Galant ved å åpne driverne sidedøren og løsne trim panelet til venstre for rattet.
4

Sjekk kontrollpanelet neste i din Mitsubishi Galant. Hvis air condition kontrollene ikke fungerer i det hele tatt, deretter kontrollpanelet er sannsynlig å klandre. Fjern trim plate som omgir sentrum instrumentpanelet. Løsne de elektriske kontaktene og fjern kontrollpanelet.
5

Lytt til viftemotor mens du justerer kontrollene. Komme til viftemotoren i din Mitsubishi Galant ved først å deaktivere airbags. Koble den negative batterikabelen. Fjern de tre instrumentpanelet undercover skruene og ta av dekselet.
6

Koble fra og fjern Kompressormodulen. Løsne den elektriske kontakten fra viftemotor, fjerner de tre små boltene som holder motoren til bolig og fjerne motoren og vifte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63791.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer