Slik utfører du en Compression Test på motor i en Chevy Corvette

Når V8-motor i en Chevy Corvette kjører dårlig, miste makt eller brennende olje, er en komprimering test en enkel måte å diagnostisere problemet. Ved å sammenligne de komprimering tallene til den anbefalte komprimering, kan du finne ut hvilke sylindere inneholder slitte deler og trenger reparasjon. Du trenger
Compression tester
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Forbered deg på testen ved å varme opp motoren i Chevy Corvette siden en komprimering Testen utføres på en kald motor vil være unøyaktig. Fjern alle de åtte tennplugger fra motoren etter å slå av bilen. Sørg for å deaktivere tenningssystemet å eliminere muligheten for elektrisk støt mens du utfører kompresjon test.
2

Plasser kompresjon tester inn i en av tennplugg hullene og skru starteren slik at komprimering bygger på at sylinderen. Skriv ned komprimering nummeret og fortsette til neste tennplugg hullet. Gjenta prosedyren for hver av sylindrene, innspilling alle åtte tall.
3

Sammenlign komprimering tallene til komprimering for Chevy Corvette. Hvis bilen inneholder en 7.0L motor, er kompresjonsforhold 11,0:1, men hvis det har en 6.0l motor, er 10.9:1. Hvis bilen inneholder en 6.2L motor, varierer forholdet av hestekrefter. Riktig forhold for en 430HP motoren er 10.7:1 og endringer i 9.1:1 for en 638hp motor.
4

Vurdere forskjellen mellom den anbefalte komprimering og testresultatene. En ideell lesing faller innenfor 15 PSI av det anbefalte antallet. Tallene må også være mer enn 10 PSI fra hverandre. Du må teste noen sylinder med en lav lesing.
5

Legg en liten mengde motorolje til sylinderen som viser en lav avlesning før du kjører komprimering testen på nytt. Dersom komprimeringen er høyere enn den første, har sylinderen bæres sylindervegger eller stempelringer. Hvis nummeret er fortsatt den samme, er det slitte ventiler eller ventilseter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63775.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer