Slik feilsøker det elektriske systemet i en Chevy Impala

Chevy har en ny enklere elektrisk system for sin sedan, Impala. Med færre deler og ledninger, mener Chevy Impala har et mer pålitelig elektrisk system. Likevel kan Impala eiere forventer sporadisk svikt. Hvis du eier en 2001 eller 2002 modell, disse var dårlige år for Impala elektriske systemet. Instruksjoner
en

Sjekk om din Impala har en klasse II elektriske systemet. I så fall forventer at det å sjekke ut alle systemene hver to sekunder. Hvis noe utenom det vanlige svinger opp, vil systemet enten flash du en melding på instrumentpanelet eller lagre informasjonen for senere gjenfinning av en tekniker.
2

Få batteriet sjekket om innvendig lys, lyd eller air condition slutter å fungere. Den Impala batteri Rundown Gjerder begynner nedleggelse lavt nivå komponenter hvis den merker at batteriet har et problem holder en kostnad.
3

Exchange-turn signal bryter med nød blinklys bryteren hvis blinklys fungerer bare av og til. Hvis du har en 2001 Impala, sjekk med GM for å se om det er en tilbakekalling på din tur signal bryteren. I så fall bør du være kvalifisert for en gratis erstatning.
4

Prøv å hoppe dine ikke-arbeidende blinklys ved å trykke inn nødstopp blinklys knappen. Hvis dette gjør blinklys fungere igjen, så er det krise blinklys bryteren som må skiftes ut. Fjern dash og koble ledningene fra baksiden av blinklys bryteren. Sett inn en ny og feste ledninger.
5

Look for 12-volt som fôrer sikringen panelet for å reparere speedometers som har sluttet å fungere.
6

Skift utbrente lyspærer med samme type pære. Hvis interiøret bilen blinker eller dim uten forvarsel, kan du (eller en mekaniker) har erstattet et lys med en inkompatibel pære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63763.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer