Slik feilsøker Air Conditioning i en Dodge Caravan

Air condition problemer kan være kostbart å diagnostisere og reparere. Du kan spare tid og penger ved å prøve å løse problemene selv. Du trenger
skrutrekker
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk kontrollene først. Pass på at air-omluftknappen ikke er valgt i stedet for air condition. Denne enkle steg kan spare deg en tur til forhandleren eller en mekaniker.
2

Start motoren og slå på air condition, justering fra lav til høy. Lytt etter den medfølgende lyd til å øke når den er slått på høy. Dette er blåseren vifte. Hvis det høres ikke riktig, kan viftemotor må byttes ut.
3

Fjern blåseren fan i en Dodge Caravan ved først å koble ut batteriet, deretter venter to minutter å deaktivere airbags. Fjern hanskerommet, skru viften fan og koble strøm til det. Det er bare en liten kabel som går til viften fan som overfører elektrisitet.
4

Se på grafikk displayet på dashbordet. Hvis det er tomt, eller hvis luftstrømmen kontrollene ikke fungerer som den skal, er problemet i kontrollpanelet.
5

Få til kontrollpanelet ved å fjerne koppholderen på dashbordet, så trimme rett under luftkontroller. Skru ut de to skruene som nå er synlig, etterfulgt av de to skruene over radio. Trekk kablene koblet til kontrollpanelet.
6

Kontroller sikringene neste hvis kontrollene og grafiske skjermer er fine. Komme til sikringsboksen i en Dodge Caravan ved å åpne førerdøren og forsiktig løsne sidepanelet rett ved siden av rattet.
7

Fjern sikringen med en tang og erstatte med en av erstatning sikringer gitt i sikringsskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63761.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer