Slik feilsøker Air Conditioning i en Chevy Avalanche

klimaanlegget problemer i biler kan være ganske vanlig, med mange mulige årsaker. Noen ganger problemene kan være veldig lett å fikse. Du kan potensielt spare tusenvis av dollar ved feilsøking klimaanlegget problemer i Chevy Avalanche. Instruksjoner
en

Kontroller temperaturen kontroller for å sørge for at de føles riktig. Hvis de ikke fungerer på samme måte som de gjorde før klimaanlegg gikk ut, så er det så enkelt som en sikring problem.
2

Finn sikringsboksen i en Chevy Avalanche på passasjersiden av midtkonsollens i nærheten av gulvet. Sikringen som styrer klimaanlegg er nummer 10. Bytt den ut med en av erstatning sikringer tilgjengelig, som er tall 2 til 5.
3

Løft panseret av bilen med motoren av og først se etter visuelle ledetråder til hva problemet kan være. Se på kompressoren. Det er sylindrisk form, sitter direkte ved siden av motoren og har et belte. Pass på at beltet er intakt og det er ingen rust.
4

Lytt til viftemotor å sørge for at det kjører, men ikke altfor høyt. Steg inn i bilen og spille med luftkontroller på dashbordet for å sikre at viftemotor gjør de riktige økning og reduksjon i volum.
5

Kontroller kontrollkabler som sirkulere luften neste. Kontrollpanelet må fjernes først. Finn kabelen som strekker seg fra oppvarming og air condition enhet. Det er liten og svart. Inspisere den sammen med sine forbindelser for å sikre at det ikke er noen lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63756.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer