Slik feilsøker Air Conditioning i en Dodge Durango

Automobile problemer kan være kostbart å diagnostisere og reparere. Spar tid og penger ved å prøve å løse problemene selv. Instruksjoner
en

Sjekk kontrollene først. Pass på at air-omluftknappen ikke er valgt i stedet for air condition. Det kan virke enkelt, men kunne hindre en tur til forhandleren eller en mekaniker.
2

Lytt til viftemotor neste. Hvis fungerer, vil støyen fra viftemotor øker når luften er slått til høy og avta når den er slått på lav. Finn viftemotor i en Dodge Durango ved å fjerne trim panel rett under hanskerommet. Blåseren motor er en svart brikke med en hvit dørslag utseende stykke vedlagt. Finn du på fliken og skyv den ned mens du vrir på viftemotor mot klokken for å fjerne.
3

Se på kompressoren foran motoren med beltet for å sikre at det er stille . Finn kompressoren ved å gå til førersiden motorrommet. Finn de to slanger, en liten og en større, kommer fra brannmuren. Følg dem tilbake mot bilen, og du vil finne kompressoren. Sjekk kondensatoren som har viften og sitter rett foran radiatoren for å se at det er rent.
4

Juster temperatur kontroller på dashbordet. Hvis ikke fungerer, er det sannsynligvis kontrollpanelet. Finn kontrollpanelet i en Dodge Durango ved å fjerne instrumentpanelet trim. Skru en skrue i hvert hjørne, og trekk deretter panelet mot baksiden av bilen og opp på samme tid for å slippe faner som holder panelet på plass. Trekk kontrollpanelet ut og løsne holderne i endene. Trekk den elektriske tilkoblingen på baksiden av kontrollpanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63752.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer