Symptomer på eksosmanifolden Leak

Eksosmanifolden er en viktig del av eksosanlegget. Gasser fra motoren er utvist gjennom eksosmanifolden inn i eksosrør og ut av bilen. Fordeleren er koblet til mange små rør, som samler eksos fra eksos stroke via motorens stempler. Hode pakningene på kjøretøyet sikre at eksosen blir overført inn i manifolden, slik at det ikke kommer inn i andre områder av forbrenningssystemet. Men noen ganger kan eksosmanifolden utvikle lekkasjer. Lukt

Fordi eksosmanifolden er koblet til andre deler av eksos-systemet, kan mange av symptomene på en eksos manifold lekkasje også være symptomer på problemer med andre deler av dette systemet. Dette er imidlertid en sterk lukt av gass i utslippene en viktig symptom av en eksosmanifold lekkasjen. Dette skjer fordi ikke alt av gassen passerer ordentlig gjennom eksos-systemet som følge av lekkasje i manifold, som fører til utslipp med en sterkere lukt gass og en høyere konsentrasjon av sot.
Emisjonstest svikt
p Hvis bilen din ikke klarer å passere en utslipp test, dette er en annen viktig symptom på en eksos manifold lekkasje. En lekkasje i manifolden fører oksygen til å gå inn i eksosstrømmen, noe som resulterer i en feilaktig blanding av brensel og høyere utslipp. Når bilen svikter utslipp test, må mekanikeren avgjøre om denne feilen er årsaken til en eksos manifold lekkasje eller et resultat av andre problemer i eksosanlegget.
Uvanlig Engine Sound

En uvanlig lyd i motoren er et annet symptom på en eksos manifold lekkasje. Oftest skjer dette i form av et fremmed banket lyd i nærheten av eksosrøret. Dette kan være en vanskelig symptom å oppdage fordi det kan være vanskelig å høre banke lyd over de vanlige lyder i bilen, spesielt mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63711.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer