Tegn på Energy Drain på et bilbatteri

Battery svikt er en av de vanligste formene for sammenbrudd og kan påvirke hvilken som helst bil uavhengig av merke eller koste. Batteri svikt kan være mer enn upraktisk, og det kan være direkte farlig. I tillegg til muligheten for å bli strandet i et farlig område, kan en hardt skadet batteri lekke hydrogengass. Når kombinert med høye underhood temperaturer og mulig elektrisk overslag, kan bygget opp hydrogengass godt være det siste problemet bilen noensinne har. Starter Problemer

Den klart vanligste batteri-relatert problem, arbeidet starter er smoking gun av parasittiske batteriet tappes. Hvis dash lysene er dempet og motoren sparker over svært sakte, eller snu de viktigste resultater bare i en høy klikkelyd, så har du parasittiske avløp eller annet sted i systemet. Men for det faktum at dash lysene kommer på, starter symptomer assosiert med parasittiske avløp er nesten identiske med de av et utladet batteri.
Fjerning av batteri
p Hvis batteriet utslipp mens alle tilbehør og lysene er slått av, så du kan ha en kort enten i systemet eller selve batteriet. Du kan skille batteri shorts fra systemet shorts bare ved å koble fra batteriet i 24 timer og sjekke sin spenning med et multimeter. Et batteri med en intern kort vil vise en merkbar nedgang i spenning (mer enn 1 volt fra sin fullt oppladet tilstand). Hvis det er ingen spenningsfall men lades mens den er koblet til bilen, har du parasittiske avløp.
Lett Testing

Normalt parasittiske avløp er et resultat av lys som holder på hele tiden. To beryktede gjerningsmannen for alltid-på belysning svikt er bagasjerommet lys og underhood lys. Trunk lights tegne en overraskende mengde strøm og kan lett tømme bilens batteri hvis de ikke slår seg av når koffertlokket er lukket. Noen biler utløse stammen lys så snart låsen er utgitt, så prøver å diagnostisere en koffert lys funksjonsfeil ved å åpne lokket raskere enn lysets hastighet bare ikke kommer til å fungere. Den enkle løsningen er å koble bagasjerommet lys (og deretter underhood lys) og se om problemet vedvarer.
Current Testing

Selv når nøkkelen er slått av, nesten alle biler kontinuerlig trekke litt strøm til klokken og PC-moduler. For de fleste biler, vil dette strømforbruket kommer til ca 50 milliampere som målt på batteripolene. Testing er ganske enkel; koble en av batteriets terminaler, og plugge en backup-batteri (selges på auto-deler butikker) i sigarettenneren. Koble ditt digitale multimeter (satt til 1000-milliampere skala) til frakoblet terminal. Hvis det står noe mer enn 50 milliampere (dette er et gjennomsnitt, ta kontakt med brukerhåndboken for nøyaktige spesifikasjoner), så er det på tide å begynne å trekke sikringer og releer. Hold fjerne og erstatte sikringer og releer til du ser strømforbruk slippe til fabrikken spesifikasjonen, noe som medførte at du har funnet kilden til strømforbruket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63705.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer