Hvordan sjekke Kompresjon på en 22RE Engine

En kompresjon sjekke på din 22RE motoren vil fortelle deg om det er å miste makt. En motor som har lav kompresjon har lavt strømforbruk. Du vil merke dette når du prøver å akselerere eller når man beveger seg oppover. Det er ganske vanlig på biler med mer enn 100.000 miles, så ikke bli skremt. Kontroll av komprimering, som tar 10 til 20 minutter, er rett og slett et spørsmål om å fjerne en tennplugg, installere kompresjon måle og ta lesing. Du trenger
Compression måle
Spark plug verktøyet
Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
Kontroll Compression
en

Åpne hette med tenningen av. Finn ut tennpluggene i motoren. Legg merke til at det er fire gule ledninger som går inn i den røde motor, og at de er de tennplugg ledninger festet til tennplugger. Ignorer den femte ledning som var igjen fristilt når motoren ble fjernet.
2

støvelen av ledningen, som er den røde enden av ledningen som er festet til toppen av pluggen, og nøye og forsiktig vrikke den av. Påfør tennplugg fjerning verktøyet på den lengst til venstre tennpluggen, som stikker ut fra motoren. Vri skralle mot urviseren, og ta ut tennpluggen.
3

Installer komprimering måleren i tennplugg hullet. Starte bilen og lese av måleren. Snu bilen av. Skriv måleren lesing. Fjern komprimering måleren. Re-installere tennpluggen, og være svært påpasselig med å la skitt i motoren. Pass på ikke å kryss-træ pluggen ved å installere den på feil vinkel. Skru ut pluggen i et par klokken omdreininger for hånd, og bare når du er sikker på at det er tredd riktig, bruker skralle med tennpluggen verktøyet. Re-koble-ledningen til pluggen.
4

Fjern den andre ledningen. Fjern det andre tennpluggen. Installere kompresjon måleren i tennplugg hullet. Starte bilen og lese av måleren. Snu bilen av. Skriv måleren lesing. Fjern komprimering måleren. Re-installere tennpluggen. Re-koble den andre tennpluggen.
5

Fjern tredje wire. Fjern det tredje tennpluggen. Installere kompresjon måleren i tennplugg hullet. Starte bilen og lese av måleren. Snu bilen av. Skriv måleren lesing. Fjern komprimering måleren. Re-installere tennpluggen. Re-koble den tredje tennpluggen.
6

Fjern fjerde wire. Fjern det fjerde tennpluggen. Installere kompresjon måleren i tennplugg hullet. Starte bilen og lese av måleren. Snu bilen av. Skriv måleren lesing. Fjern komprimering måleren. Re-installere tennpluggen. Re-koble den fjerde tennpluggen.
7

sammenligne målingene med komprimering nivået anbefalt av produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63660.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer