Slik feilsøker en Focus Ignition Coil

Hvis noen av tennspolene i din Ford Focus kjøretøy er dårlig, vil motoren ha problemer med skyting. For å sjekke tilstanden tennspolene, må du fjerne dem og teste sine viklinger, som måles i ohm. Posisjonen og fjerningen av spoler kan variere avhengig av året, men de spoler er vanligvis på venstre side av motoren. Husk at problemer i tenningssystemet kan ha andre årsaker, som tennpluggene eller deres ledninger. Du trenger
Torx skiftenøkkel
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Koble bilens negative batterikabelen.
2

ta av dekselet på motoren spoler som trengs for å få tilgang til dem. En Ford Focus med en Duratec-motoren har vanligvis et deksel på spolene.
3

Trekk den elektriske kontakten for coilen. De spoler 'kontaktene er festet til tennplugger og kan også ha bolter som må fjerne
4

Løsne festeboltene for tennspolen -. Disse vil trolig være Torx bolter - og fjerne spolen fra motoren.
5

Koble et ohmmeter for begge de utenfor terminalene på spolen for å måle de primære viklingene. Målingen må være mellom 0,4 til 0,6 ohm.
6

måle sekundærviklingene ved å koble hver av terminalene til spolen sentrum tårnet. Målingen for begge terminalene må være mellom 10 500 og 16 500 ohm.
7

Bytt coilen hvis noen av de ovennevnte målingene ikke er innenfor dekningsområdet. Re-installere spolen om målingene er gode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63659.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer