Hvor å Sjekk den Crank Sensor i en 1993 Chevy Blazer 4,3

Sveiven sensor på en 1993 Chevy Blazer 4.3 ligger til venstre for den harmoniske balancer. Veiven sensoren er en hall-effekt anordning som signalerer datamaskinen plasseringen av øvre dødpunkt på tallet 1 sylinderen. Datamaskinen bruker denne informasjonen til å bestemme tidspunktet for avfyring tennplugger. En sviktende sensor vil sende uberegnelig signaler til datamaskinen, forårsaker en grov motoren. I alvorlige tilfeller, i fravær av et pålitelig signal, vil datamaskinen ty til en slapp hjemme-modus. Du trenger
Volt /ohmmeter
Datamaskin diagnostiske verktøy dvs. 11 Tech eller en Vantage
kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk den dash for "check engine lys." Hvis lyset er tent, trekker kodene for å avgjøre hvilken type feil bestemmes av datamaskinen ved å koble en kode skanneren til OBD-porten under venstre side av dashbordet og rattstammen. Vrir om tenningsnøkkelen på og trykke på tasten på skanneren merket "Les". Koden vil bli vist i en fem-tegns identifikator. Den vil ha en bokstav etterfulgt av fire tall. Krysshenvis denne koden med koden beskrivelse arket som følger med skanneren. Arket vil gi en beskrivelse av problemet området. Hvis det nevner sveiv sensor, er dette et problemområde.
2

Koble datamaskinen skanneren til veivaksel sensor. Den elektriske kontakten har tre ledninger. Senteret ledningen er i bakken og ledningen til høyre, ser på det fra fronten, er den 12-volt inngang. Ledningen til venstre er signal wire. Sondere venstre signal ledningen med den røde ledningen på skanneren. Fest den sorte ledningen til god jord. Slå på skanneren, og sett den til veivakselen sensor test.
3

Start motoren og observere skanneren skjermen. Sinusbølgen skal se ut som en serie rektangulære bølger på lik fordeling. Alle bør se jevnt fordelt og de samme høyde uten misdannelser. Eventuell periodiske pigger, ujevn avstand eller svart outs (hvor en bølge forsvinner) viser en sviktende veivaksel sensor.
4 p Med motoren av, sjekk den sveiv sensor for en fiasko eller for ingen signal utgang. For denne et voltmeter kan brukes. Snu voltmeter til 20-volt innstilling. Koble den røde kabelen til senter ledning på sensor kontakten. Koble den sorte ledningen til god jord. Vri om nøkkelen på og notere resultater på voltmeter. Indikasjonen bør være mindre enn 100mV. Hvis noen avvik høyere enn 100mV sensoren har sviktet. Hvis det ikke er spenning lesing, kobler den røde kabelen til den høyre siden av kontakten når du møter den. Bør spenningen 12 volt. Hvis det ikke er noen spenning på problemet er i ledningene. Hvis det er 12 volt, har sensor mislyktes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63648.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer