Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Bytt Driver Side Window i en 2000 Hyundai Elantra

The Hyundai Elantra ble introdusert til USA i 1992 årsmodell. Det var utstyrt med en 2,0-liter, in-line, firesylindret motor som kan produsere 140 hestekrefter. 2000 Elantra ble gjort tilgjengelig med standard elektriske vinduer og dørlåser. Skifte førersiden vinduet på 2000 Elantra krever litt mekanisk evne, så vil du bli pålagt å fjerne og installere interiør karosserideler også. Skifte dette vinduet bør ta omtrent to timer hvis du er en nybegynner. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
1/4-tommers skralle og socket sett, med 6-tommers forlengelse
New førersiden vindu med regulator klipp

Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren av Elantra og sitte i førersetet. Sett tenningsnøkkelen i tenningen, og vri nøkkelen til "II" eller tilbehør posisjon. Rull drivere vinduet ned omtrent en fjerdedel til halvveis ned. Vri om nøkkelen og ta ut nøkkelen fra tenningen for sikkerhet.
2

Fjern kraften vinduet bryteren fra døren ved hjelp av en flat skrutrekker til å lirke foran bryteren ut først. Trekk bryteren ut for hånd. Trekk den elektriske kontakten fra baksiden av bryterpanelet for hånd. Fjern skruen fra midten av innsiden dørhåndtak ramme, ved hjelp av en skrutrekker. Fjern håndtaket rammen fra døren panel. Fjern de tre skruene fra bunnen av døren panel, og trekk døren panel utover i bunnen for å slippe plast kroppen klipp.
3

Trekk hele dørpanelet oppover og mot din kroppen fra innsiden av døren, for å frigjøre panelet fra dørkarmen helt. Hold døren panel i venstre hånd, mot midten av panelet på langs. Nå rundt baksiden av døren panel i front, og trekk høyttalerkontakten fra døren høyttaler. Ta av døren panel helt og sette den utenfor ditt arbeidsområde. Når du er ferdig du bør se på innsiden av dørkarmen og den vedlagte været segl.
4

Trekk været segl nedover, starter på begge øverste hjørnene. Været forseglingen er ganske enkelt holdes på plass av en spesialisert lim som stadig forblir klebrig. Fjern seglet nedover til du utsetter den interne driften av det øverste vinduet regulator. Dette er en horisontal linje som går parallelt med bunnen av døren glass.
5

Fjern de fire monteringsmutterne, to på hver ende, fra bunnen av døren glass, ved hjelp av en 1/4- tommers skralle og socket. Trinn på utsiden av førerdøren og forsiktig lukke førerdøren mot dørstolpen, men ikke slik at det fester stengt. Ta av glasset i døren ved å trekke den oppover og utover, vekk fra bilen. Ikke trykk på noen retning eller vinkel under denne operasjonen, eller du vil bryte den gamle døren glass i hånden. Fjern den gamle døren glass helt.
6

Monter ny dør glass inn i dørkarmen, stående utenfor bilen. Inspiser visuelt utsatte vindu spor på fremre og bakre ende av dørkarmen for å sikre riktig justering innenfor dørkarmen. La glasset i døren til hvile på den øverste linjen i vinduet regulator. Åpne forsiktig førerdøren og lene seg tilbake i førersetet. Rett bunnen av glasset i døren regulator faner med toppen av vinduet regulator festeboltene.
7

Installer vinduet hold-down mutterne på regulator bolter. Stram mutterne med en 1/4-tommers skralle og socket inntil de er tettsittende, og slå den skralle 1/4-turn lenger. Denne "Premium-and-a-kvartalet" metode for innstramming brukes når dreiemomentet er virkelig nødvendig på en bolt eller mutter. Ved for stor dreiemoment til bunnen av vinduet vil bryte den nye dør glass. Stram alle fire Monteringsmutterene. Installere døren tetning tilbake opp og inn på dørkarmen. Glatt ytterkantene av været forsegle ned for hånd for å følge den til rammen.
8

Heng toppen av døren panel tilbake på dørkarmen, men ikke sett panelet ennå. Reach rundt forsiden av panelet, og koble den elektriske kontakten tilbake inn i dørhøyttaler. Når du er ferdig med høyttaler-kontakt, så kan du sette toppen av døren panel ned i dørkarmen. Trykk på panelet nedover til den sitter i vinduskarmen. Trykk døren panel nederst, til å feste plast panel klipp.
9

Dra vinduet motor bytte panel ledninger gjennom panel montering hullet i døren. Tilkoplingen til baksiden av vinduet kontrollpanel. Installer den bakre kanten av kontrollpanelet inn døren panel, så pop fronten av bryterne nedover til den smekker på plass. Sett på plass de tre nederste skruene gjennom døren panel og inn døren. Vri skruene før de er tettsittende med Phillips skrutrekker.
10

Installer den indre dørhåndtaket bezel tilbake bak håndtaket. Sett skruen i midten av rammen og skru skruen til det er stramt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59789.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair