Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte Classic Auto Glass

Skifte klassiske auto glass er akkurat det samme som å erstatte moderne auto glass siden disse bilene har noen av de grunnleggende komponentene i moderne biler. Den eneste utfordringen å erstatte auto glass er at du må finne en spesialitet body shop forhandler som selger glass spesifikke for din gamle bil og modell. Skifte side-dør glass på en vintage modell kan være vanskelig, men med noen få verktøy det kan gjøres uten å måtte besøke en body shop. Du trenger
Siderute glass
skjema av presenning
Phillips skrutrekker
sparkel eller lirke bar trim verktøy
Skiftenøkkel
Hammer
Vacuum
Weatherproofing stripe
stiftemaskin
Urethane caulk
Caulk pistol
Vis flere instruksjoner
en

Bruk vernebriller og verktøyet hansker for beskyttelse mot glass farer. Påfør presenning inne i bilen for å dekke utsatt møbeltrekk.
2

Fjern dørpanelet skruene med en stjerneskrutrekker. Skyv en sparkel eller trim verktøy under kanten av panelet for å løfte panelet opp og fjerne sine fire hjørne festene.
3

Peel tilbake den svarte stripen som fester weatherproofing skjold inne panelet og fjerne skjoldet fra døren forsiktig. Sett til side.
4 p Hvis glasset er fortsatt intakt, bryte glasset med en hammer fra innsiden av bilen. Fjern alle biter av knust glass fra innsiden av panelet og vakuum mindre glasskår ut fra innsiden av panelet med en støvsuger.
5 p Hvis nødvendig, bruk en skiftenøkkel for å fjerne bolten som fester vinduet sveiv inne terskel. Plasser den nye glass på innsiden av vinduet regulator braketten til den ikke kan skyves ned lenger. Bruk skiftenøkkel for å feste vinduet sveiv mutter bolt på plass.
6

Påfør weatherproofing stripen langs vinduskarmen. Påfør en tynn streng med uretan fugemasse på weatherproofing remsen slik at den fester seg til bilens vindusrute sikkert.
7

Sett alle dør panel komponenter som ble fjernet tidligere. Re-stifte weatherproofing skjoldet på plass før du setter døren panel.
8

Fest panelet tilbake på plass ved reapplying sine fire festene i sporene langs kanten av panelet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59786.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair