Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bytter jeg en 1993 Achieva passasjersiden Quarter Panel Window?

Hvis kvartalet panel vinduet på passasjersiden av 1993 Achieva er skadet, må du fjerne den og deretter installere et nytt vindu. Denne reparasjon er en enkel prosess som vil ta omtrent en time å fullføre. Du kan bestille en ny vindu for en bestemt modell av Achieva fra din lokale auto supply butikken. Du trenger
Vernehansker
Trim stick
Phillips skrutrekker
Sharp blad
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg vernehansker. Skyv en trim pinne under trim rundt kvartalet panel vinduet og trekke trim vekk fra kontaktene. Løft vinduet trimme vekk fra vinduet og fjerne den fra bilen.
2

Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne skruene som holder weatherstripping på plass. Løft weatherstripping bort fra vinduet. Bruk en skarp kniv til å skjære bort pakningen rundt kanten av vinduet. Lage et snitt i toppen av pakningen og jobbe deg rundt vinduet, kutte resten av pakningen unna. Kast den gamle pakningen.
3

Legg en hånd på hver side av vinduet. Skyv ut på vindusglass fra innsiden av Achieva og ta glasset med den andre hånden.
4

Påfør en streng vindu tetningsmasse rundt utsatt vinduskarmen. Fest den nye pakningen langs kanten av den nye vindusglass og holde den på plass til pakningen obligasjoner fast til glass.
5

Sett det nye vinduet og omkringliggende pakning inn i vindusåpningen og sikre den i rammen. Sett på weatherstripping til vinduet ved gjenfesting skruene med Phillips skrutrekker. Re-installere vinduet trimme rundt vinduet ved å plassere trim på plass og trykke hardt til igjen kontaktene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59785.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair