Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer bakvinduet på en Buick Regal

Noen ganger brutt vindu glass eller en elektrisk vindu motor krever gjør-det-selv reparasjoner. Du kan erstatte en ødelagt eller sprukket bakdøren vinduet på en Buick Regal med noen letthet. Buick Regal erstatning glass er tilgjengelig på Buick forhandlere og auto glass forhandlere. Spare penger ved å handle på auto berging meter. Restverdi verft har ofte ubrutt glass fra junked biler. Hvis motoren har sluttet å fungere, det også kan byttes på under en time. Du trenger
Phillips skrutrekker
Socket satt
Replacement vindusglass
Duct tape (eller pakking tape)
Replacement vindu motor
Vis flere instruksjoner

en

Kople fra batterikablene for å unngå utilsiktet elektrisk støt fra dørlåser og elektriske vinduer elektrisk kontakt. Fjern bakken (svart) kabelen først, deretter fjerne den positive (rød) kabelen fra batteriet. Pass på at bakruten for å bli erstattet er i posisjon "opp".
2

Fjern den indre dørpanelet fra bakdekselet der vinduet er ødelagt eller hvor glasset er knust. Sett alle skruene på et sikkert sted, slik at de kan brukes til å feste den indre dørpanelet.
3

Løft ødelagt eller skadet glass ut av døren. Løft erstatning glass og en plass på toppen av vinduskarmen på innsiden av døren. Bruk pakning eller tape for å holde glasset på plass ved å feste båndet til innsiden av glasset og strekker den over toppen av dørkarmen, og å feste den til den andre siden av glassplaten.
4 < p> Bruk en pipenøkkel til å fjerne boltene som holder vinduet motor og dør mount. Trekk ut ledningene fra den gamle motoren. Koble ledningene til den nye motoren. Bolt det nye vinduet motor på det stedet hvor den gamle motoren var boltet.
5

Fjern duct tape eller pakking tape som ble brukt til å holde det nye vinduet glasset på plass. Sett på innsiden av døren dekselet. Fest batterikablene til batteriet ved å koble jord (svart) kabelen først og deretter den positive (rød) kabel. Slå på bilen og teste det nye vinduet motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59783.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair