Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte Auto Glass på en Kia

Når et sidevindu av din Kia er skadet i en ulykke, eller sprakk av en stein eller et annet objekt, er det tid for den å bli erstattet. I stedet for å ta den til en bilverkstedet, kan du erstatte auto glass selv i noen få korte skritt hvis du har grunnleggende bilverksted kunnskap og noen vanlige butikk verktøy. Kontakt din lokale Kia produsenten å bestille en ny side vindu som passer din modell. Du trenger
Siderute glass
Phillips-skrutrekker
sparkel eller trim verktøy
Skiftenøkkel
Hammer
Portable vakuum med slange vedlegg
Weatherproofing stripe
Urethane caulk
Caulk pistol
Vis flere instruksjoner
en

Bruk vernebriller og verktøyet hansker for beskyttelse mot glass farer. Ta av døren panel skruene som fester vinduet sveiv og høyttalere på plass ved hjelp av en Philips-skrutrekker. Skyv en sparkel eller trim verktøy under kanten av panelet for å fjerne hjørnet festene.
2

Peel tilbake den svarte stripen som fester weatherproofing skjold inne i panelet, forsiktig fjerne skjoldet fra døren og sett til side.
3 p Hvis sideglassene er fortsatt intakt, fjerne den fra den vanlige ved å løsne boltene. Fjern alle biter av glass fra innsiden av rammen med en støvsuger.
4

Bruk en skiftenøkkel til å fjerne bolten som er inne i vinduet sveiv terskel. Plasser den nye glass i vinduet regulator braketten. Bruk skiftenøkkel for å feste vinduet sveiv klipp og mutter bolt tilbake på plass.
5

Bytt weatherproofing stripe hvis nødvendig. Legg en tynn streng med uretan fugemasse på weatherproofing remsen slik at den fester seg til panelet.
6

Fest alle dørpanelet interne komponenter, inkludert weatherproofing skjold. Installere fire festene i sporene langs panel kanten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59776.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair