Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte den Rear Window i en Chrysler Sebring Convertible

Hvis Chrysler Sebring Convertible bakruten blir skadet, vil det føre til at vinduet for å kreve en erstatning. Når du bytter ut bakvinduet, må du fjerne den drivning segl fra rundt vinduet og sett inn en ny. Du kan plukke opp en erstatning bakrute for din Chrysler Sebring fra din lokale auto butikken. Når du utfører arbeidet, bør du ha litt hjelp for hånden for å bidra til å fjerne og sette inn bakvinduet. Du trenger
Sharp blad
Caulk pistol
Urethane caulk
Window tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skarp kniv til å kutte bort den svarte gummi tetningslister omkretsen rundt kanten av vinduet. Begynn med å lage et snitt på toppen av omkretsen og fortsett å kutte rundt båndet i klokkens retning.
2

Oppgi baksetet side av vinduet, og trykk forsiktig bakvinduet ut av vindusrammen. Har noen på hånden utenfor bilen for å bidra til å ta vekten av vinduet.
3

Bruk en klut for å fjerne alt av limet rundt kanten av frontruten rammen.

4

Bruk caulk pistol for å sette inn et tynt lag av uretan caulk rundt kantene på vinduskarmen. Legg et lag vindu tetningsmasse rundt kanten av bakvinduet
5

Løft det nye vinduet og plassere den i vinduskarmen. Trykk kantene mot rammen for å tillate en forsegling for å sette på plass. La vinduet og caulk herdes i 24 timer for å tillate en lufttett segl, og å sette vinduet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59773.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair