Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan sette et vindu tilbake på et spor i en KIA Sportage

Hvis vinduet i KIA Sportage har blitt sittende fast i en stillestående posisjon, er det mest sannsynlig på grunn av vinduet kommer av vinduet regulator. For å løse dette problemet må du fjerne vinduet og sett den tilbake på regulatoren riktig. Gjennomføring av dette arbeidet er en ganske enkel oppgave, og kan gjennomføres på mindre enn en halv time. Du kan finne de verktøyene du trenger for oppgaven din lokale auto butikken. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Hex skiftenøkkel
Flere Instruksjoner
en

Åpne opp døren Sportage din som inneholder fast vindu. Fjern skruene på innsiden av døren panel ved hjelp av Phillips skrutrekker. Løft panelet bort fra døren og flytte til den ene siden.
2

Fjern de to skruene som fester håndtaket på plass. Trekk dørhåndtaket bort fra døren. Hekt de to Heise armene innenfor døra som utgjør en del av dørhåndtaket forsamlingen. Fjern dem fra døren.
3

Flytt vindu regulator til sitt laveste punkt i døren. Dette vil gjøre det mye lettere å fjerne vinduet fra rammen.
4

Bruk en sekskantnøkkel til å fjerne de to festebolter som kobler vinduet til vinduet regulator. Dra vinduet ut av døren.
5

Bruk hånden til å flytte vinduet regulator opp og ned for å kontrollere at den fungerer som den skal. Plasser vinduet tilbake i vindusrammen. Stille opp over skruehullene i bunnen av vinduet med de på toppen av regulatoren. Løser dem sammen ved å tre en festeskrue mellom hvert av de to hullene. Plasser døren panel og dørhåndtaket forsamlingen tilbake på plass ved å følge fremgangsmåten i motsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59772.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair