Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en bak førersiden vindu som er Off Track i en 2000 Malibu?

The 2000 Malibu er utstyrt med bakre vinduer som har en barnesikring som hindrer at vinduene blir senket hele veien. Vinduene tur på rullene som styrer glasset opp og ned når de blir operert. Over tid kan den bakre førersiden vinduet kommer utenfor sitt spor og ikke lenger fungerer som de skal. Vinduet kan sette seg fast i alle posisjoner når det blir av sporet. For å fikse vinduet, må du få tilgang til innsiden av bildøra, og finne ut hva årsaken til problemet er. Du trenger
Trim flytting verktøyet
skrutrekker
Glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Koble minuspolen på batteriet hvis Malibu har makt låser og vinduer. Fjern dørdekslene, ved hjelp av trim flytting verktøyet. Lirke ut bryterne for strøm sluser og vinduer ved hjelp av trim verktøy for fjerning eller skrutrekker, deretter koble fra de elektriske kontaktene. Hvis Malibu har manuelt operert vinduer, fjerne vinduet-betjeningshándtak med trim flytting verktøyet.
2

Lirk av plastdekslene som ligger bak døren pull, ved hjelp av skrutrekkeren. Løsne og fjern skruene under dekslene. Tar i dørhåndtaket som om du åpner døren, fjern deretter håndtaket bezel skruen og rammen.
3

Fjern eventuelle gjenværende trim panelene fester viktigste dørdekslene, ved hjelp av trim flytting verktøyet. Fjern den viktigste dørdekslene ved å jobbe rundt det med trim flytting verktøyet. Koble fra noen elektriske koblinger.
4

Fjern plastdekselet vann deflektor. Skrelle den bort nøye for å sikre at det ikke blir skadet i fjerningen.
5

Nedre vinduet og finne årsaken til problemet. Kontrollerer du valsene og eventuelle andre komponenter som holder vinduet på plass. Erstatte eventuelle ødelagte eller skadde komponenter. Reposisjonere vinduet riktig hvis det ikke er noen ødelagte komponenter. Smør alle bevegelige deler, og rense ut eventuelle rester som kan ha samlet seg på innsiden av døren.
6

Sjekk for forsvarlig drift og installere døren trim. Gjenopprett makten til vinduet midlertidig hvis det er makt-opererte. Flytt vinduet helt opp og ned og se etter eventuelle problemer. Hvis det ikke er noen problemer, installere døren trim, vann deflektor og noen biter som ble fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59770.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair