Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner frontruten på en S10

The Chevy S10 Blazer er et mellomstore SUV produsert av General Motors. Du kan fjerne frontruten fra Chevy S10 rett fra hjemmet ditt, sparer mye penger på lønnskostnader. Du bør fjerne og erstatte frontruten når den har en chip eller sprekk i det større enn en fjerdedel for å unngå å få en billett. Dette er en ganske enkel jobb å gjøre hjemme hvis du har noen til å hjelpe deg. Det bør ikke ta mer enn en halv time av din tid. Du kan få alle forsyninger du trenger fra en auto deler butikken. Du trenger
skiftenøkkel
Arbeidshansker
lirke verktøyet
frontrute ledning verktøyet
Helper
Kniv
Vis flere instruksjoner
1

Finn og ta av mutrene som holder vindusviskerne på plass ved hjelp av en skiftenøkkel. Trekk opp på vindusviskerne ved vugger frem og tilbake for å fjerne dem.
2

Sett arbeidshansker på og lirke opp gummilisten rundt frontruten ved hjelp av en lirke verktøyet. Deretter trekker forseglingen bort fra frontruten med hendene.
3

Sett frontruten ledningen verktøy mellom frontruten og rammen på S10. Kjør det hele veien rundt frontruten rammen for å bryte uretan segl. Sitte i førersetet og presse frontruten fra innsiden av bilen ved hjelp av føttene. Har en hjelper fange frontruten fra utsiden.
4

skrape av gammel uretan fra frontruten ramme med et verktøy kniv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59767.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair