Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer en 57 Chevy frontrute

The 1957 Chevy er en ikonisk klassisk bil. Ikke mange andre biler som selges ny for $ 2000 kan lagre over $ 100,000 et halvt århundre etter at de rullet av samlebåndet. Samlere anser det ikke bare en bil, men et kunstverk. Enkelheten av designen gjør '57 Chevy et attraktivt prosjekt bil for mange amatører samlere. Installere en frontruten vil ikke være den enkleste jobben du gjør på denne bilen, men det er definitivt en jobb som du kan greie seg hjemme. Du trenger
frontruten segl
frontrute
1/8- til 1/4-tommers nylon tau
Tape
Spray flaske
Løsning av 1-del flytende såpe til 2 -deler vann
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en ny frontrute pakning rundt kanten av frontruten. Sett inn en nylon tau i sporet rundt ytterkanten av frontruten segl, med begge ender spennende sporet i midten nederst på frontruten. Tape endene av tauet til midten av innsiden av frontruten.
2

Spray en såpe inn i den ytre kanten av tetningen, og på metall frontruten felgen på bilen. Sett frontruten på plass på utsiden av 1957 Chevy.
3

Trekk tauene i mot dashbordet, mens noen trykker på den nederste kanten av frontruten fra utsiden av bilen. Arbeider langsomt, en tommer på et tidspunkt, trekke gummilisten inn i bilen mot begge nedre hjørner. Har noen fortsetter å trykke forsiktig på utsiden av frontruten, akkurat der du drar i tauet.
4

Trekk tauet inn bilen opp på hver side av frontruten, tar seg ikke å rive gummi, mens noen trykker utenfra på det aktuelle området. Fortsett å trekke i tauet over toppen av frontruten, før hele gummipakning har glidd inn på innsiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59765.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair