Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer et vindu i en Lincoln Town Car

Når det gjelder auto reparasjoner, kan det ikke være noen reparasjoner enklere enn å fikse en sprukket eller avskallet vinduet. Siden vinduene er laget av glass og harpiks kombinasjon, kan du bruke flytende harpiks for å fylle i sprekker. Med noen få forsyninger i hånd, vil jobben ikke ta lang tid, og kan spare deg for penger på slutten. Du trenger
Vann
mild såpe
kluter
Bucket
Sugekopp stabilisator
Injector
Resin tube
Lim herding film
Show Flere Instruksjoner
en

Vask vinduet med mild såpe og vann, skylling med rent vann og tørke den med en klut før du går videre.
2

Ta sugekoppen stabilisator enhet og plassere den på vinduet. Vær sikker på at det sprakk eller chipped områder er under sugekoppen. Trykk ned på den for å skape sug som vil holde den mot vinduet riktig.
3 p Med injektoren og harpiks tube i hånden, plassere harpiks slangen inn i injektoren.

4

Skyv injektoren inn i stabilisator enhet. En gang på plass, trekk ut injektoren, forlater harpiks tube bak. Harpiksen vil strømme fra røret og fylle sprakk og chipped områder.
5

Vent omtrent 15 eller 20 minutter før du fjerner stabilisator fra vinduet for å tillate alle av harpiksen å renne fra røret. Fjern stabilisatoren.
6

Skjær limet herder strimler og nøye legge dem over den våte harpiks for å hjelpe harpiksen herde raskere uten at det drypper ut av sted. Fjern maskeringstapen etter en time.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59764.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair