Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en MGB frontrute

En MGB frontrute bør opprettholdes for å sikre at den ikke tar opp eventuelle uønskede sprekker eller riper. Dersom frontruten ikke blir skadet, må den skiftes ut så snart som mulig. Når du fjerner en frontruten, bør du ha noen til å hjelpe med frontruten er fjerning og innsetting. Du kan kjøpe en ny frontrute fra din lokale auto deler butikken. Du trenger
Cord
Skrutrekkersett
Vaselin
Replacement frontruten
Kniv eller skarpe blad verktøy
Vis flere instruksjoner
1 < p> Plasser et ark over panseret og dashbordet på bilen for å forhindre uønskede riper på lakken mens du arbeider på frontruten.
2

Fjern skruene som holder den bakre-view sidespeil på plass , ved hjelp av en skrutrekker. Skyv speilene off, som vil gi lettere tilgang til frontruten.
3

Skjær bort gummipakningen rundt frontruten, ved hjelp av en kniv eller et annet skarpt blad verktøyet. Trekk forseglingen bort fra bilen med hånden som du klippe den. Kast segl i papirkurven.
4

inn i kupeen på bilen din og skyv frontruten ut av rammen mens den personen hjelpe deg holder sin vekt utenfor bilen. Kast frontruten på en søppelplass eller gjenvinningsstasjon.
5

Påfør et tynt lag vaselin rundt kantene på den nye frontruten. Sett på en ny pakning, å plassere den tunge del av pakningen på bunnen. Knyt en snor rundt kantene på frontruten og flytte den på plass på MGB
6

Hold frontruten ned fra utsiden slik at forseglingen rundt kantene for å sette på plass. Fest ledningen på innsiden av kjøretøyet for ekstra støtte. Rengjør frontruten for å fjerne skitt eller fingeravtrykk. Rengjør dashbordet for å hindre glass eller rusk å komme inn på de elektriske komponentene eller vents.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59763.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair