Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Saturns Side Glass

Saturn biler, som alle andre merke og modell, krever den ytterste vedlikehold for å ivareta sikkerheten på veien. Sprekker på sidevinduene på Saturn kan reise, ødelegge hele glasset. Fjerne side glass kan være en gjør-det-selv-jobb, så lenge du har de riktige verktøyene. Ta kontakt med en auto deler forhandler eller en body shop som har glass som passer best for din modell. Se i bilens eierens guide for fullstendige instruksjoner og forholdsregler før du forsøker å erstatte glass selv. Du trenger
Replacement sidevindu
Phillips skrutrekker
lirke bar
Hammer
Portable vakuum med slange vedlegg
Urethane caulk
Caulk pistol
Safety slitasje
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt en auto glass produsent i ditt område gjennom en telefonbok gule sider eller ved å oppsøke en produsent som bærer Saturn vinduer online, for å bestille en erstatning vindu. Fortell representanten bilens modell så han kan finne et vindu som passer din Saturns spesifikasjoner.
2

Plasser vernebriller og verktøyet hansker på å beskytte deg mot glass farer.

3

forrykke døren panel og alle ting som er koblet til den. Med en Philips skrutrekker, løsne skruene som fester armlenet, fabrikken høyttalere og sveiv på plass.
4

Bruk en hånd lirke bar å løfte opp og fjerne festene langs dørpanelet kanten.
5

Fjern weatherproofing skjold for hånd nøye.
6

knuse vindusglass med en hammer hvis det er fortsatt intakt. Plukke opp glasskår fra innsiden av rammen. Støvsug ut noen glass stykker som kan ha falt inne i panelet med vakuum er slangen vedlegget.
7

Fjern klippet inne i vinduet sveiv terskelen ved dislocating sin bolt med en skiftenøkkel. Sett erstatning glass, nedre enden først, inne i sporet på bilens dør. Med skiftenøkkel, feste klipsene på plass, sikre den ligger tett, men ikke for stramt til å skade glasset.
8

Bytt weatherproofing stripe langs ruta. Du må kanskje bruke et tynt lag av uretan caulk med en caulk pistol på remsen slik at den fester seg til panelet. Sett på døren panel og dens komponenter og sikre festene tilbake på plass langs panelets kanten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59761.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair