Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer du en gammel Chevy frontrute

Tilstanden til en gammel Chevy er en som må være kontinuerlig overvåket. Frontruten er en komponent som må vedlikeholdes regelmessig. Hvis du finner en sprekk eller et brudd i frontruten, må du enten reparere eller erstatte det. Begge prosedyrer vil innebære fjerning og installasjon av frontruten. Prosessen med å utføre dette arbeidet er ganske enkel, men krever hjelp til å fjerne og sette inn frontruten. Du trenger
Skrutrekkersett
Replacement frontruten
Vaselin
Cord
Sharp blad
Vis flere instruksjoner
en

Fjern rear-view sidespeil fra Chevy ved hjelp av en skrutrekker til å fjerne skruene som holder dem på plass. Dette vil gi deg enkel tilgang til frontruten.
2

Trekk gummipakningen helt fra rundt kantene på frontruten. Bruk en skarp kniv eller kniv for å skjære bort alle forseglingen. Som du klippe kantene nøye bruke hendene til å trekke den av fra rundt kjøretøyet. Plasser tetningen i papirkurven.
3

Press mot frontruten fra innsiden av Chevy å fjerne den fra bilen. Har noen utenfor bilen for å hjelpe deg livet frontruten fra bilen.
4

Påfør et tynt lag med vaselin til den nye frontruten. Dette vil bidra til å tette den på plass på kjøretøyet. Fest den nye pakning på skjoldet, slik at den tunge delen er på bunnen og slissen er på siden. Plasser en snor rundt kantene på frontruten for å gi den ekstra støtte når den plasseres på kjøretøyet.
5

Plasser den nye frontruten på bilen. Trykk ned på glasset fra utenfor bilen slik at forseglingen å sette på plass. Fest ledningen på innsiden av kjøretøyet. Rengjør frontruten og dashbordet for å sikre at det ikke er noen skår av glass i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59757.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair