Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en frontrute på en GL1800

Frontruten på Gl 1800 må jevnlig vedlikeholdt og vedlikeholdes for å sikre best mulig sikt når du kjører bilen. Hvis frontruten blir ødelagt eller skadet bør du se til å reparere eller erstatte det med en gang. Begge prosedyrer kan involvere deg fullstendig fjerning frontruten fra bilen og erstatte den med en ny. Dette er ganske enkelt å gjøre så lenge du har noen på hånden for å bidra til å fjerne og sette inn frontruten. En utskifting frontruten kan bli funnet på ditt lokale auto butikken. Du trenger
Skrutrekkersett
Cord
Replacement frontruten
Knife
frontrute tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Plasser et ark på dashbordet og panseret på bilen for å beskytte lakken og indre organ fra eventuelle skader eller riper.
2

Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene utenfor både i bak-view vinge speil. Skyv speil av sine baser. Dette vil gi deg lettere tilgang til frontruten selv.
3

Bruk en kniv eller lignende type skarp kniv til å nøye klippe bort gummilisten rundt kantene på frontruten. Trekk gummi av bilen med hånden som du skjære den bort og legge den i papirkurven.
4

flytte inn i førersetet og skyv frontruten ut av bilen. Har noen på hånden for å hjelpe ta vekten av skjoldet fra utsiden av bilen. Påfør et tynt lag av vinduet tetningsmasse rundt kantene på frontruten og fest den nye pakningen til det. Den tunge delen av pakningen skal være på bunnen med slit plassert på siden.
5

Knyt en tynn snor rundt kantene på frontruten. Flytt skjold i å plassere på bilen, trykker på utsiden mot bilen for å tillate et segl skal gjøres. Bind ledningen på innsiden av kjøretøyet for å gi ekstra støtte til frontruten.
6

Etter fullført, rengjør frontruten for skitt og fingermerker. Rengjør ditt dashbordet og instrumentpanelet å hindre glass eller rusk komme inn til komponentene eller ventiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59756.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair