Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Replacement Auto Windows

Shattered auto glass kan være farlig på veien, og utskifting av det kan være en gjør-det-selv-jobb. Gjør det selv kan holde deg fra å bruke ekstra penger på profesjonell reparasjon. Først kontakte bilens produsent å kjøpe erstatning glass best egnet for bilens merke og modell. Da samle de nødvendige verktøy, inkludert sikkerhet slitasje, før du prøver å erstatte glass. Se i bilens brukerhåndbok før du setter glasset for å få informasjon om utskifting bilens auto glass. Du trenger
erstatning auto glass
Utility hansker og sikkerhet briller
Phillips skrutrekker
Flat-skrutrekker
Emergency escape glass verktøy eller hammer
Skiftenøkkel
Hånd vakuum
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt produsenten av kjøretøyet for å bestille et nytt vindu som passer til bilens spesifikasjoner. Du kan også bestille vinduet gjennom en spesialitet auto glass butikk eller via din make lokale forhandler.
2

Ta av døren panel og alt som er koblet til den. Bruk en stor stjerneskrutrekker til å skru noen skruer som fester arm hvile, og fabrikken høyttalere. Rull vinduet halvveis ned før du avinstallerer vindu sveiv (for lettere fjerning hvis du ønsker å fjerne intakt glass). Pass på å bruke vernebriller og verktøyet hansker for å beskytte deg mot knust glass.
3

Bruk en flat skrutrekker eller sparkel for å lirke opp festene, knappen-lignende maljer som feste seg til panelet og inn døren hullene. Pop maljer fra sine hull ved å skyve skrutrekker under den. Vær nøye med å ikke bruke for mye kraft og ødelegge pakningen sin delikate knotter.
4

Fjern forsiktig weatherproofing skjold --- den svarte selvklebende stripen som linjer rammen --- hånd. Bruk en nødsituasjon auto vindu verktøyet, som anvist på etiketten, for å sikkert og effektivt knuse glasset. Hvis du bruker en standard hammer, knuse glasset fra innsiden av kjøretøyet, slik at skår falle ut og ned på bakken. Hvis du strøk glasset med et lag med duct tape, kan den fjernes lettere når knust.
5

Fjern glasskår fra rammen, hvis noen. Bruk en hånd vakuum for å fjerne glassbitene som kan ha falt inne i panelet gjennom vinduet sveiv åpningen.
6

å fjerne glass som fortsatt er intakt, bare skyver glasset opp fra utsiden av bilen på sin midtveis punkt med begge hender. Bøy forsiktig glasset som det nærmer toppen av vinduskarmen, dra det helt ut av sporet.
7

Fjern klippet inne i vinduet sveiv terskel (som er et stort hull som finnes inne i sentrum av døren) ved å lirke den bolten ut med en skiftenøkkel. Veilede erstatning glass inne i sporet på auto døren. Sett på klippet og tilbake inne i vinduet sveiv hullet, tett sikre sin bolt med skiftenøkkel.
8

Bytt weatherproofing stripe langs ruta. Påfør festene langs døren panel. Sett på døren panel og alle tilhørende komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59755.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair