Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Om Mobile Auto Glass Utskifting

Auto glass erstatning er en bransje like gammel som bilene. Tidlig på Henry Ford æra av bilproduksjon, ble vinduer og frontruter laget av samme glass som finnes i hus. Moderne teknologi har gjort auto glass tryggere og mer praktisk for bileiere. History of Auto Glass

I 1917 Henry Ford Corporation ble saksøkt for sin utrolig farlig frontruten glass som var underlagt bryte inn i små skår i løpet av en ulykke. I tillegg til sikkerhet, var dette unenforced glass umulig å reparere og dyrt å stadig skifte hvis sprekker eller skrammer. For å begrense ytterligere katastrofe, begynte Ford laminering alle sine glass for å eliminere ukontrollerbar knuste, en teknologi lånt fra den franske i 1919.
Auto Glass Innovations

Glass laminering var den tidligste sikkerhet avansement i auto glassindustrien. Disse nye frontruter var består av to lag med laminert glass adskilt av et indre lag cellulose som holder glasset på plass hvis knust under en ulykke. Den varig karakter for denne stilen på glass betydde også ble erstattet av mindre nødvendig på grunn av små chips eller sprekker. Moderne frontruter er laminert med polyvinylbutyral, mens sidevinduene og speil er laget med herdet glass.
Installasjon og Auto Glass erstatning

Installasjon er en stor faktor i hvorvidt en auto glass erstatning vil bli vellykket. Butyl er bonding lim dominerende i auto glassindustrien til 1970. På grunn av et skifte i bilproduksjon mot lettere kjøretøy med svakere tak støtte, ble butyl erstattet med vesentlig sterkere uretan lim.
Mobile Auto Glass erstatning

Mobile auto glass erstatning er en økende trend der bedrifter vil gjøre installasjoner og reparasjoner på stedet, eller selv komme til kundens hjem. Noen tilfeller av frontruten skader kan gjengi en bil immobile. Denne tjenesten er et alternativ til å kjøre med en brukket frontruten eller vindu til verksted i regnværsforhold eller farlige forhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59753.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair