Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik bruker du en frontrute fjerning Kit

Fjerne frontruter er noen ganger vanskelig med lite plass mellom dashbordet og glasset for å passe verktøy. Frontruten fjerning Pakkene er laget for å gjøre fjerning av kjøretøy frontruter trygg og redusere sjansene for å bryte glasset. Vanligvis en frontruten fjerning settet består av heavy duty flettet wire, en syl eller krok verktøy for å mate tråden gjennom glasset og to T-håndtak med unbrakoskruer og en skiftenøkkel eller en lignende enhet for å sikre dem. Du trenger
Towel
Helper
Hansker
Øyevern
Vis flere instruksjoner
en

Spør noen til å hjelpe deg å fjerne frontruten. To personer er pålagt å bruke en frontruten fjerning kit riktig og å fjerne frontruten trygt.
2

Sjekk at bilen er parkert med i nødbremsen på og at du har rikelig med lys.

3

Legg et håndkle eller liten vaskeklut på frontruten og sett trim flytting verktøyet under trim dekker kanten av frontruten. Kluten hindrer verktøyet skrape glasset mens du arbeider.
4

Pop off og fjerne alt av trim fra frontruten.
5

Skjær en 2-til -3-fots lengde på flettet wire.
6

Sett ledningen i sporet på slutten av kroken verktøyet slik at nok ledning er overhengende på den ene siden som du kan ta på den og bøy ledningen ved senteret (der den ligger i sporet).
7

arbeid fra utsiden av bilen og tvinge ledningen mellom frontruten og rammen den er limt til.

8

Dra kroken verktøy, slik at ledningen på plass mellom frontruten og ramme.
9

Move inne i bilen og dra halve trådens lengde gjennom.
10

Fest T-bærehåndtak til hver ende av ledningen og skyv T-håndtak vedlegg post til den motsatte enden av håndtaket for å åpne.
11

Skyv enden av ledningen i vedlegget legge inn og mate den inn i grep hullet. Trykk på vedlegget innlegg tilbake inn i T-håndtaket slik at det ikke kan trekkes ut.
12

Grab et håndtak grep og ha hjelperen ta den andre. Arbeid med en av dere inne i bilen og en utenfor bilen og trekke ledningen langs omkretsen av frontruten for å skille det fra rammen og lim.
13

Løft frontruten når det skiller og fjern den fra bilen. Hvis frontruten er sprukket, må du være forsiktig når du løfter fordi det kan knuses når den løftes. Sett det inn der det ikke vil falle eller være et uhell dunket eller knust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59752.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair