Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan reparere en sprukket frontrute

En brikke på frontruten oppstår når det blir truffet av en stein eller annet rusk. Disse brikkene kan slå inn i sprekker hvis ikke reparert umiddelbart, noe som fører til problemer senere, og vil kreve at hele frontruten må skiftes ut. Fikse en sprukket frontrute selv er enkelt med en frontruten reparasjonssett. De er tilgjengelig til enhver jernvarehandel. Dette vil spare deg for penger på en mekaniker, og du kan gjøre det i oppkjørselen din. Du trenger
Papirhåndklær
Glass renere
frontrute reparasjonssett
Barberblad
Vis flere instruksjoner
en

rent rundt chipped området med glass renere og tørkepapir. La området helt tørt.
2

Punch ut hullet i sentrum av limet platen som følger med frontruten reparasjonssett. Trekk av den siden av selvklebende bakside vendt mot glasset, og plasser hullet rett over chipped området.
3

Peel ut på siden av limet som vender ut, og plasser pidestall som kommer med frontruten reparasjon kit på den.
4

Sett tuppen av sprøyten som følger med frontruten reparasjonssett i sokkelen. Vri det inn til det sitter fast i sokkelen.
5

Trekk stempelet ut av sprøyten å suge all luft fra chip. Skyv stempelet ned igjen, sakte, for å frigjøre epoksyforbindelse inn i brikken. Gjenta denne prosessen 10 ganger.
6

La stempelet i sokkelen, og vent i 30 minutter for epoksyforbindelse tørke.
7

Fjern tuppen av sprøyten fra pidestallen. Skjær pidestall og limet platen fra frontruten med et barberblad. Rengjør området med rengjøringsmiddel for glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59748.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair