Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer frontrute Sealant

Installere fugemasse er en av de viktigste delene av å erstatte en vindskjerm. Å gjøre dette reparasjonen selv kan spare deg for en god del tid og penger. Hvis du har en sprekk i frontruten, må du erstatte det av sikkerhetsmessige grunner, samt for å unngå en fix-it billett fra highway patrol. Kommersiell-grade silikon anbefales fordi den har en lav mengde elastisitet. Du trenger
Flat skrutrekker
Barberblad
Butikk filler
Saks
Commercial-grade silikon
Rubbing alkohol
Tarp
Show More Instruksjoner
en

Fjern frontruten og støping med en skrutrekker.
2

Skjær bort eventuelle gjenværende fugemasse på frontruten ramme slik at du kan bruke den nye tetningsmasse enkelt. Hvis den opprinnelige fugemasse er silikon-basert, kan du la et tynt lag på rammen. Dette gjør det lettere for den nye tetningsmasse å overholde rammen.
3

Klipp av tuppen av fugemasse beholderen og plassere en liten perle av fugemasse på rammen. Plasser en annen liten perle under pakningen leppe, mellom pakningen og det metall eller glass. Trykk på pakningen klaffen lett inn i fugemasse.
4

Fjern eventuelle fugemasse som kommer på maling eller vindu med isopropanol. La fugemasse kur i minst 48 timer før du kjører bilen. Mens det er herding, holde den vekk fra direkte sollys og regn ved å dekke den med en presenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59744.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair