Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer du en frontrute på en K5 Blazer

Du kan installere en frontrute på en K5 Blazer rett fra hjemmet ved hjelp av noen få forsyninger som du kan kjøpe fra noen auto deler butikken. Du må få hjelp av en assistent til å fullføre denne jobben. Det vil bare ta deg ca en time å fullføre denne oppgaven. Chevy K5 Blazer ble introdusert i 1969 som den minste i full størrelse SUV av GM C /K lastebiler. Disse instruksjonene begynner etter at du har fjernet den gamle frontruten. Du trenger
pakning
New frontruten
uretan fugemasse
Vaselin
Nylon ledningen
Assistant iført arbeidshansker
Vis flere instruksjoner

1

Varm opp den nye pakningen ved å holde den på et lunt sted til den er myk og smidig.
2

Stretch pakningen rundt den nye frontruten, slik at splitten på pakningen ansikter utenfor Blazer. Kjør en tynn streng med fugemasse langs den ytterste kanalen på pakningen.
3

Spread vaselin inn i denne ytre sporet, setter litt ekstra på toppen og bunnen sentrum.

4

Skyv en nylon ledningen inn i denne groove, som starter nederst i midten av pakningen og forlate om en fot av ledningen henger ut. Slutt på startpunktet, forlater en annen foten av ledningen dinglende ut.
5

Ta på deg arbeidshansker og posisjon frontruten inn i frontruten rammen fra utsiden av K5. Samtidig, har assistenten styrer den på plass fra inne i kjøretøyet. Har assistent sted ledningen ender inne i bilen først.
6

Trykk pakningen på rammen med hendene mens assistenten trekker en av ledningene sakte rundt hele omkretsen av frontruten. Dette vil trekke leppen på pakningen inn i bilen.
7

La fugemasse tørke i 48 timer før du flytter bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59742.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair