Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer en Austin Healey frontrute

Du kan installere en ny frontrute på sporty Austin-Healey rett fra hjemmet, ved hjelp av noen forsyninger kjøpt fra noen auto deler butikken. Du vil trenge hjelp av en assistent til å fullføre denne oppgaven. Spare litt penger ved å finne en kvalitet, brukte frontruten fra en auto Wrecking yard eller deler selger. Det er veldig viktig å riktig installere frontruten slik at det vil riktig beskytte deg og dine passasjerer. Gummipakningen og uretan lim feste frontruten til rammen. Du trenger
Gummipakning
Replacement frontruten
Vaselin
Nylon ledningen
Arbeidshansker
Urethane frontruten tetningsmasse
Assistant (iført arbeidshansker)

Vis mer Instruksjoner
en

varme opp den nye pakningen for å gjøre det løsere og lettere å strekke rundt frontruten. Du kan gjøre dette ved å sette den i et varmt rom, eller i solen.
2

Monter gummipakningen rundt utskifting frontruten. Det slit på pakningen må møte utenfor Austin-Healey. Kjør en tynn streng med fugemasse hele veien rundt den ytterste kanalen på pakningen.
3

Tørk vaselin på pakningen ytre sporet, setter litt ekstra på toppen og bunnen sentrum av pakningen.
4

Kjør en tung nylon ledningen inn i denne ytre groove og la om en fot lengde på hver ende av ledningen henger ut fra nederst i midten av pakningen.

5

Sett på noen arbeidshansker. Plasser frontruten i Austin-Healey frontrute ramme fra utsiden av bilen mens assistenten veileder på plass fra innsiden av bilen. Be assistenten til å trekke i ledningen ender inne i bilen slik at de hviler på dashbordet.
6

Trykk pakningen på rammen fra utenfor bilen mens assistenten trekker på den ene enden av ledningen sakte, trekke pakningen leppe ut og rundt frontruten rammen.
7

La uretan fugemasse for å kurere for ca to dager før du kjører bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59741.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair