Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer 2000 Honda Civic Windows

Du kan ikke alltid være forberedt på å fikse skader på kjøretøyet. Men kan du være lett å vite at hvis en bestemt reparasjon skal være nødvendig, kan jobben bli gjort på et blunk med bare noen få forsyninger. Reparere en sprukket vindu i 2000 Honda Civic kan gjøres riktig som en gjør-det-selv-prosjekt med svært lite problemer. Du trenger
Flytende såpe
Vann
kluter
Bucket
Sugekopp stabilisator
Injector
Resin tube
Lim herding film
Show Mer Instruksjoner
en

Forbered et såpevann rengjøringsmiddel for å vaske vinduet for å bli reparert. Kombiner såpe og vann til skummende, deretter vaske vinduet, huske å skylle og tørke den når du er ferdig.
2

Påfør sugekoppen stabilisator til vinduet. Skyver dem på glassflaten, og sørg for å ha det sprakk områdene under og inne i det lukkede sugekoppen plass.
3

Ta harpiks røret og legg det inn i injektoren. Deretter satte injektoren inne i stabilisator. Det er en egen slot for injektoren.
4

Trekk injektoren ut. Injektoren fungerer som skaperen vakuum for stabilisatoren, så snart den er på plass, begynner vakuumsug mellom glasset og stabilisator bli forverret sug mellom glasset og stabilisator vil nå trekke harpiksen ut av røret og inn i dens sprakk områder.
5

Løft stabilisator av vinduet nøye, og påfør limet herder film strips over nylig reparerte områder. Vær forsiktig med å gni harpiks. Fjern strimler etter noen timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59739.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair