Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner vinduet fra en Jeep Liberty

The vindusglass kan trenge å bli fjernet fra en Jeep Liberty på grunn av skade eller som del av en større reparasjon prosess. De fleste uerfarne mekanikere kan fjerne vinduet på mindre enn en time ved hjelp av noen enkle håndverktøy. Vær spesielt forsiktig når du fjerner glasset for å unngå skraper fra metall. Følgende informasjon gjelder 2002 gjennom 2007 Jeep Liberties, som utgjør det store flertallet av slike biler på veien. Du trenger
Phillips skrutrekker
Socket satt
Sparkel
Tape
Vis flere instruksjoner
en

fjerne de to indre dørpanelet beholde skruene med en stjerneskrutrekker. Det ene ligger rett bak døren panel, skjult av en liten cover. Den andre er i fordypningen av armlenet.
2

Plasser en kniv mellom det indre dørpanelet og døra og lirke panelet bort fra døren. Lirke panelet bort fra døren for å løsne klemmene. Omgå hele kanten av panelet for å løsne alle klippene.
3

Trekk panelet bort fra døren. Trekk panelet bare noen få inches bort fra døren for å få nok plass til å jobbe bak det.
4

Flytt låsen stang fra festeklipsen. Senk den for å løsne den fra døren låssammenstillingen. Stangen kan fjernes for hånd
5

Løsne de elektriske kontaktene;. En for Elektriske sidespeil og en for de dørlåser. Kontaktene kan tas hånd.
6

Peel vannet skjold fra innsiden av døren.
7

Lavere eller heve glasset, noe som gjør synlig klemmene ved foten av vindusglass gjennom tilgangen hullet i døren.
8

Fjern ytre stykke weatherstripping fra vindusåpningen. Det kan trekkes oppover fra døren. Plasser tape langs metall kanten tidligere dekket av weatherstripping.
9

Fjern de to metallklips på slutten av hver plast holderen på undersiden av heisen plate. Plasser en skrutrekker mellom metall klipp og holderen for å flytte dem ut av holderen.
10

Fjern bolten i midten av heisen plate med en pipenøkkel.
11

Trekk vindusglass opp og ut av døren. Vipp toppen av glasset mot utsiden av kjøretøyet for å passe inn under vindusåpningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59733.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair