Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer frontruten på en 1967 og 1972 Chevy Truck

Du kan installere en frontrute på 1967 eller 1972 Chevy lastebil rett fra hjemmet ditt, sparer deg noen penger. Installasjonen Prosedyren er den samme for begge årene. Hvis du vil spare penger, gå til en auto Wrecking yard og se om du kan få en brukt frontrute som er i god stand. Sprekker og chips ikke bare svekke ditt syn på veien, kan de føre til at frontruten for å knuse, og ikke minst fører til en mulig fix-it billett. Du trenger
Damp frotté håndkle
New pakning
frontrute
uretan fugemasse
Sterk nylon ledningen
Vaselin
arbeidshansker
Vis mer Instruksjoner
en

Tørk bort rust og skitt fra lastebilens frontruten åpning. Gni et håndkle over den nye pakningen for å fjerne fugemasse. Plasser pakningen i et varmt, solrikt sted før det myker.
2

Trekk pakningen rundt frontruten. Kontroller at det flate siden av pakningen står overfor utsiden av lastebilen. Kjør en perle av tetningsmasse langs den nederste delen av pakningen.
3

Spread vaselin inn i pakningen ytre sporet, setter litt ekstra på toppen og nederst i midten. Kjør en sterk nylon ledningen rundt den ytre sporet. Begynn nederst i midten og la to lange endene av ledningen henger ut.
4

Spør en assistent til å plassere frontruten i åpningen fra utenfor lastebilen mens du veilede nylontråd på dashbordet mens du sitter inne i kjøretøyet.
5

Trekk en snor ut og rundt frontruten rammen for å bringe gummileppen av pakningen på plass. Spør din venn til å trykke på gummipakningen rundt ytterkanten av frontruten.
6

Vent 48 timer, før du flytter bilen, slik at tetningsmiddel for å stille.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59732.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair