Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hva er Auto Glass ?

Auto glass er en type bil vindu som er produsert av sprøytestøping en sterk polykarbonatplast . Også kjent som PC- vinduer, kan den brukes til å lage former som er umulig for glasset å oppnå. Funksjon

Selv kjøretøy hodelykt Dekslene er laget av polykarbonat for mer enn et tiår , er det på grunn av nylige fremskritt i materialer og maskiner som bilindustrien er i stand til å lage auto glass vinduer . Auto glass kan brukes til å dikte vinduer nesten like stor som glass vinduer, med en vektreduksjon på nesten 50 prosent .
Fordelene

Bortsett fra de nevnte vektreduksjon , auto glass kan brukes til å skape spennende nye designkonsepter som nonwindow gjennomsiktige karosserideler og sidevinduer med bakspeilet bygget i stedet montert på sidedøren . Det er også enkelt og billig å lage ting som 3D vinduet former og hull i vinduene.
Potential

I tillegg til design innovasjoner , bil industri oppfinnere jobber med lys - slik og - blokkering polykarbonat forbindelser, samt anti-ripe belegg . Dessuten er auto glass lys nok til potensielt bygge en bil med en stor, panoramatak .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59730.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair