Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan manuelt Raise en Power Window

Hvis elektriske vinduer slutte å virke , dette kan utgjøre et stort problem , spesielt i dårlig vær forhold . Hvis det er regn eller snø , kan det gjøre stasjonen umulig eller svært ubehagelig i det minste . I dette tilfellet må du lære en enkel teknikk for å manuelt heve en makt vinduet og lagre din bil sete fra ytterligere skade. Instruksjoner
en

stabilisere bilen døren for å hindre den fra å flytte på hengslene . Åpne den opp og lene seg mot den indre delen av døren og plassere deg med låsen ved siden av brystet.
2

Grab glasset slik at det er mellom begge håndflatene . Plassere en hånd på innsiden av vinduet og den andre hånden på utsiden. Trykk dem godt sammen , slik at du har et fast grep på glasset .
3

Flytt håndflatene forsiktig oppover mens du holder glasset fast . Tillater ikke håndflatene til å skli på glasset . Den elektriske motoren tannhjul på bilen vil snu, og vinduet skal bevege seg oppover .
4

Skyv vinduet inn sprekken sin på toppen av døren. Re - posisjon hendene for å hjelpe presse vinduet til toppen og ta en fast segl . Gummipakningen bør holde glasset på plass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59725.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair