Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Er butylgummikant Brukes når du bytter ut Auto Windows?

Auto vinduer , som frontrute , må være ordentlig festet under installasjonen. Mange tetningsmidler er tilgjengelig, fra butyl gummi til uretan , men noen fungerer bedre enn andre. Sikkerhet er viktig komponent i å velge en tetningsmasse for denne frontglass . Historie

Butylgummi ble brukt før 1970 å feste frontruter . Som avansert teknologi , ble bedre forseglinger funnet å overleve de harde vinden effekter og solskader brukes på bilen .
Betydning

om sakte å tørke, gjør butyl gummi har betydelig styrke til å holde auto glass . Men uretan har mer styrke og kan vare lenger i vær elementene . Faktisk har regjeringen funnet det den spesifikke tetningsmasse som trengs for å passere forskrifter når du installerer eller bytter ut en frontruten .
Nyttig tips

Vehicle stabilitet i nyere biler avhengig delvis på strukturen i frontruten , så holder frontruten fri for sprekker er avgjørende. Denne stabiliteten er på grunn av behovet for å ha lettere biler å spare på bensin forbruk, hvor rammen er ikke lenger kjernen stabilitet kilde til bilen, men den omkringliggende skallet er .
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59724.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair