Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer et vindu regulator på en 2001 Dodge Caravan

Vinduet regulator på en 2001 Dodge Caravan er en forsamling med to styreskinner koblet sammen med fire armer til en sentral regulator. Det er delvis installert i selve døren selv; endene av skinnene gå gjennom dørens tilgang hull mens den sentrale regulator er plassert mellom hoveddøren og dens trim panel /Watershield. Du må installere regulatoren på en dør med sin trim panel fjernet og deretter installere glass i regulator. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Vindu glass
Vis flere instruksjoner
en

Koble van negative (svart) batterikabelen, løsne klemmen på den negative terminalen med en skiftenøkkel
2

Sett regulatoren front styreskinne gjennom fronten tilgang hullet i døren -. en nærmest rattstammen og motor - og sett den bakre skinne gjennom den bakre hullet.
3

Nedre regulatoren slik at endene av sine styreskinner og skruehullene på linje med de sentrale hull sporene i dørpanelet. Sett skruehodene på de skinnene, og stram skruene med en skrutrekker.
4

Plugg inn den elektriske kontakten til døren for regulatoren hvis døren bruker strøm vinduer.
5

Skyv vindusglass i døren gjennom åpningen ved toppen av døren. Installere weatherstripping på glasset og skyv den på plass i løpet av kjøringen kanaler.
6

Rett inn tappene på glassheis plate med regulator er heis plater og koble klippene for regulator for å koble to plater.
7

Lim plast weathershield på døren panel bruker sin egen lim.
8

Place døren trim panel på døren, koble sammen alt av ledninger sin seletøy, og trykk den på plass til plass krokene. Skru festene nær bunnen og toppen kantene av panelet.
9

Koble strøm vinduskontroller til trim panelet ved å koble den elektriske kontakten og sitteplasser den på plass, eller koble den manuelle vindu sveiv med klips sin.
10

Koble batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59723.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair