Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Verktøy for Auto Glass

The automotive reparasjon industrien har vært økonomisk forsvarlig til tross for den globale resesjonen, med nivåer av jevn vekst opprettholdes mellom 2008 og 2009, ifølge nettstedet earth911.com. En del av denne industrien omfatter installasjon, reparasjon og vedlikehold av bil glass og frontruter. Dette programmet kan omfatte alt fra behandling av glass som har lidd en sprekk til full utskifting av en eksisterende frontruten. Det finnes ulike verktøy som benyttes i bransjen avhengig av bruksområdet. Grip-On Clamp

grep-on klemme brukes til å installere en ny frontrute. Verktøyet har innstillingen blokkerer sikkert på plass under installasjonen, ved hjelp av to individuelle klemme beslag som er justerbare takket være en regulerende skrue. Korrekt anvendelse av verktøyet er avgjørende for å sikre riktig justering av frontruten og bidra til å maksimere sin holdbarhet.
Cold Blade Knife

kalde blad kniv hjelpemidler i separasjon av de eksisterende frontruten fra sin forseglede binding. Kniven kan slipes etter fortsatt bruk, noe som gir produktet økt holdbarhet og holdbarhet. Noen design av disse frontruten fjerning verktøy har justerbare bladposisjoner å hjelpe til med vanskelige eller komplekse frontruten fjerning jobber.
Strømbrudd Out Tools

Strømbrudd ut verktøy benyttes også til å fjerne frontruten. Den motoriserte blad av verktøyet roterer mens innhyllet av en beskyttende kappe, som også muliggjør den sikre justering av bladet under bruk. Disse verktøyene er generelt heavy duty og er mye brukt av fagfolk, men kan kjøpes for generell bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59719.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair