Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en Hairline frontrute

Bil vinduer er en utrolig prestasjon av teknologi . Frontruter er konstruert med to ruter av svært tynne glass som er press - støpt på en klar del av sikkerhetsutstyr plast. Det er omtrent 800 til £ 1000 . av atmosfærisk trykk som binder teser biter av glass og plast. Uavhengig av teknologien som brukes til å lage frontruter , ulike typer veien rusk kan ofte chip , crack eller brekke frontruten glass . Det er noen enkle ting du kan gjøre for å reparere frontruten . Instruksjoner
en

Besøk noen maskinvare eller bil forsyninger butikken og kjøpe en bil frontruten reparasjonssett. Dette er svært rimelig og enkel å bruke. På grunn av de ulike merker tilgjengelig , spør en selger som er best for din bil merke og modell.
2

Kjøp en harpiks pack. Harpiks er en væskeløsning kan sprøyte inn i sprekken , og det vil spre seg inntil sprekken fylles. Prosessen vil ta omtrent en time eller så fra start til slutt . Noen harpiks pakker kan kreve at du bruker noen form for UV-behandling for å gjøre resin sikring med frontruten. Følg instruksjonene nøye.
3

Besøk et bilverksted eller lokale Glazer . En Glazer har spesialisert seg på alt relatert til glass . Reparere en sprekk er en enkel prosess for dem . Du kan også kontakte en mobil reparasjon selskap som vil komme til ditt hjem eller kontor, og bruker sine egne verktøy for å gjøre reparasjoner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59717.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair